Skip links

COTTONTEX SRL

Timişoara, România

Website: https://www.cottontex.ro/

TEXmarket este o companie de familie din Tirolul de Sud, care activează în domeniul textilelor. Compania este specializată în producerea articolelor de îmbrăcăminte sportivă. TEXmarket a fost înfiinţată în anul 1987 de cei doi fraţi Heinrich şi Christoph Widmann, împreună cu Peter Stadler, cumnatul lor. Începând cu anul 2015, în cadrul companiei lucrează şi tânăra generaţie, începând cu Andreas şi Eva Maria Widmann.

La începutul anilor 1990, TEXmarket a importat în principal sacoşe de bumbac din China, pe care le-a imprimat în Bolzano. În 1993 am deschis primul departament de cusut în Timişoara (România). Acolo au fost produse primele articole promoţionale şi lenjerii pentru corporaţiile internaţionale, la sfârșitul anilor 1990.
În anii următori, am dezvoltat echipamente pentru ciclism pentru firmele italiene şi am continuat extinderea gamei de produse. Astăzi, TEXmarket este unul dintre liderii în producţia de îmbrăcăminte pentru ciclism şi producător de articole vestimentare personalizate pentru alergare, sporturi de iarnă, triatlon şi diverse sporturi de echipă cum ar fi: fotbal, baschet, handbal, etc.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.