Skip links

LA CE SĂ TE AŞTEPŢI

All2Print Show este un concept inovator care aduce în acelaşi loc toţi furnizorii de tehnologii de PRINT, fie că vorbim de tipar digital, large format, offset sau flexo. Noul concept All2Print Show oferă vizitatorilor săi o bogăție de oportunități. La expoziție, vizitatorii pot afla informaţii despre cele mai recente tehnologii și tendințe, pot descoperi produse și soluții inovatoare și stabili contacte valoroase.

All2Print Show este evenimentul must-attend pentru toți cei implicați în industria tiparului.

All2Print Show este un spectacol expoziţional care va oferi seminarii, conferințe și workshop-uri, concentrate pe cele mai recente dezvoltări și tendințe din industria tiparului, iar speakerii locali şi internaţionali sunt specialişti de primă mână. Vizitatorii au oportunitatea de a învăța de la experți, de a obține informații despre noile tehnologii și cele mai bune practici și de a descoperi cele mai noi produse și servicii din domeniu. All2Print Show este cel mai bun loc şi pentru artiștii graficieni, designerii, proprietarii de brand și managerii de proiecte pentru a găsi inspiraţie şi pentru a-și dezvolta rețelele de contacte. Expozanţii prezenți la All2PrintShow își vor prezenta cele mai noi produse și soluții în managementul proceselor, planificării producției, dar și în managementul de proiect, design grafic și multe alte domenii.

Expoziția oferă oportunitatea excelentă de a afla informaţii despre cele mai recente evoluții din industrie și de a descoperi produse și servicii inovatoare care pot contribui la dezvoltarea și la creșterea eficienței afacerii dumneavoastră.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.