Skip links

ALGERNON IMPEX SRL

Bucureşti, România

Website: https://www.folii-adezive.ro/

Branduri: ORAFOL, SISER, FOLEX, REFLECTIV, HI BOND, YELLOTOOLS, ANCHOR, KARL GRONER GmbH, GEORG+OTTO FRIEDRICH KG.

Din 1993, compania are 30 de ani de experienţă în distribuţia diverselor tipuri de folii, benzi dublu adezive, folii şi benzi magnetice, folii şi hârtii pentru termotransfer, folii şi benzi reflectorizante, materiale textile pentru print şi alte materiale asemănătoare, pentru o gamă variată de industrii (ne adresam exclusiv persoanelor juridice): firme de producţie publicitară, agenţii de publicitate, tipografii, ateliere de serigrafie, ateliere de inscripţionări textile, copy shop-uri, firme de panotaj, ateliere de colantări auto, arhitecţi, firme de decoraţiuni interioare, producători şi firme prelucrătoare de tâmplărie din lemn, PAL şi PVC, producători şi firme prelucrătoare de geamuri, firme de construcţii, producători de semnalistică rutieră şi nu numai.

Branduri reprezentate
Produse expuse la târg:

ORAFOL

Culori noi pentru ORACAL 970RA Premium Wrapping Cast

ORAFOL a lansat 3 nuanțe de auriu în varianta lucioasă și mată, speciale pentru colantări auto integrale.

Un nou PPF – ORAGUARD 2815+ Stone Guard Film

Această nouă variantă de folie pentru protecția caroseriei auto din poliuretan se remarcă printr-o rezistență ridicată la factori mecanici, chimicale și raze UV. Suprafața foliei se autoregenezează, respinge apa și murdăria, prevenind astfel îngălbenirea foliei.

Produsul este disponibil atât în variantă lucioasă, cât și mată.

NOU – ORACAL 851 Sparkling Glitter Metallic Cast Film

Acest PVC cast este disponibil în 18 nuanțe metalice cu efect strălucitor, iar una dintre acestea poate fi folosită ca folie de laminare, deoarece este transparentă, astfel orice culoare sau print poate avea efect strălucitor.

Folia se poate folosi pentru diferite tipuri de inscripționări, inclusiv auto sau decor.

SISER

Culori noi pentru PS FILM

Folia pentru inscripționarea textilelor din bumbac/poliester/amestecuri prin termotransfer îmbracă 3 noi culori de vară!

Produs nou – EcoStretch

Noua folie super elastică de la SISER este ideală pentru inscripționarea prin termotransfer a materialelor textile din elastan/lycra/spandex, dar și a celor din bumbac/poliester. Este subțire, plăcută la atingere și se aplică în 5 secunde la doar 120°C!

 

FOLEX

SI 436 și SI 136 Economy Roll-up

Aceste două produse noi sunt din polipropilenă albă-mată și sunt ideale pentru realizarea sistemelor de tip roll-up. SI 436 se poate imprima cu cerneluri pe bază de solvent/eco-solvent, latex și UV, iar SI 136 se poate imprima cu cerneluri dye, pigment și latex.

REFLECTIV

NOU – INT 128 și INT 138 Degressive Mirror

Folii decorative pentru suprafețe vitrate, cu efect parțial de oglindă care reduc vizibilitatea în încăperile pe ale căror geamuri sunt aplicate.

INT 128 are suprafața metalică-oglindă formată din puncte și centrată pe lațimea foliei, iar INT 138 are suprafața metalică-oglindă în partea de jos.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.