Skip links

BADGE4U Wojciech Pawłowski

Jaworzno, Polonia

Website: https://www.badge4u.eu/en/

Din 1992, Badge4u s-a specializat în diverse gadget-uri promoționale, inclusiv insigne pentru nasturi, mașini și componente pentru producția de insigne pentru nasturi, produse cu magneți, accesorii pentru smartphone-uri, produse de securitate, deschizători de sticle, brelocuri, jetoane și textile din microfibră. În calitate de companie prietenoasă cu mediul, am dori să introducem o nouă linie de produse biodegradabile pentru 2023.

 

Condițiile de producție, grija noastră pentru problemele de mediu și standardele de organizare a muncii au fost foarte evaluate de auditori și ne-au câștigat o serie de certificate de calitate și de mediu, cum ar fi ISO 9001:2015, ISO 1400:2015 și ISO 45001:2018.

Inovaţii expuse la târg:

BADGE 4U

Protectie din lemn pentru carduri

 
Port-cardul protejează datele de pe cardurile care operează la frecvența de 13,56 Mhz, cum ar fi carduri de plată, carduri de ceas, carduri de metrou, carte de identitate, pașapoarte biometrice etc. Cipul detectează semnalul cititorului RFID și împiedică accesul la date prin atragerea energiei acestuia.

 Dimensiune: 85×55 mm

Imprimare UV
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.