Skip links

BRO ROM INUDUSTRIAL MACHINES

Sibiu, România

Website: https://decusut.ro/ , https://www.masinicusutbrodat.ro/

Branduri: BROTHER, ELNA, HAPPY JAPAN, MADEIRA, MAYA, VERITAS

Branduri reprezentate

În anul 1998, filiala germana BROTHER Internationale Industriemaschinen GmbH a concernului Brother a luat decizia înfiinţării unui birou reprezentanţă pentru România la Sibiu. Decizia a venit în sprijinul confecţionerilor, prin asigurarea unui pachet complet de asistenţă şi servicii constând în:
1. Vânzări echipamente pentru industria textilă, automotive şi acordare asistenţă tehnică şi tehnologică

– Maşini industriale de cusut BROTHER, TYPICAL, JUKI-MITSUBISHI, SIRUBA, VETRON

– Maşini automate de cusut BROTHER, TYPICAL, JUKI-MITSUBISHI, SIRUBA, SUPREME, MATSUYA

– Maşini de brodat BROTHER, HAPPY, MAYA

– Mese de călcat şi generatoare de abur PRIMULA, BATTISTELLA, COMEL, MACPI

– Soft-uri specializate pentru creare programe coasere, modele broderii etc.

– Echipamente şi accesorii pentru croi

– Piese de schimb originale şi neoriginale pentru BROTHER, MITSUBISHI, TYPICAL, PFAFF, DUERKOPP, YAMATO, JUKI, SIRUBA, HAPPY, MAYA, PRIMULA, MATSUYA, SUPREME etc.

– Accesorii pentru industria textilă:

– Foarfeci KAI, PREMAX, FRALIZ, GOLDEN EAGLE, RBB, KRETZER, ROBUSO etc.

– Lame, discuri şi benzi pentru croi

– Dispozitive de preformare, limitatoare, ghidaje, picioruşe compensatoare

– Seturi de conversie

– Ace pentru maşini de cusut şi brodat

– Ulei special pentru ungerea maşinilor de cusut

– Sprayuri pentru curăţat pete şi lubrifiere (fire şi mecanisme); adezivi pentru broderie

– Lămpi de iluminat local, lasere marcatoare

– Lămpi pentru controlul calităţii

– Service mecanic şi electronic, inclusiv creare de programe de coasere/brodare

– Şcolarizări pentru mecanici şi operatori

Produse expuse la târg

MAYA TCL 1501 1200X550 mm. Maşină industrială de brodat cu 1 cap pentru brodat pe confecţii şi produse finite, pe panouri de material, consum redus de energie,  15 ace/cap de brodat, viteză 1200 imp/min, cu arie de brodare plană până la 1200mm x 550 mm, pas de brodare 0,1 – 12,7mm, port USB standard pentru încărcare fişiere executabile de broderie, cu tăietor automat de fire, schimbare automată a culorii, acţionarea maşinii cu servomotoare, lampă pentru iluminat inclusă, display  LCD (10”) color cu vizualizarea executării brodării în timp real.                   

                     

HAPPY JAPAN HCH-701-30. Maşină semi-industrială  de brodat HAPPY JAPAN  HCH-701-30 cu braţ cilindric, cu 1 cap de brodare cu 7 ace, cu funcţionare independentă şi panou de programare propriu, cu arie de brodare plană 290 x 285 mm, laser pentru poziţionare repere de brodat, consum redus de energie.

BROTHER S-7180A-813P. Maşină de cusut liniară industrială cu 1 ac, cusătură rigidă, servomotor incorporat Direct Drive, panou comandă, întărire automată,  reglarea digitală a lungimii pasului, tăiere scurtă de fire, sistem de ungere închis. Consum redus de energie. Completă, cu cap, blat şi picioare metalice.

BROTHER PR1055X. Mașină de brodat semi-industrială 1 cap, 10 ace cu arie de brodare plană de până la 360 x 200 mm, 1184 modele de broderie incluse. Viteză de brodare variabilă între 400 și 1000 împunsături/minut. Sistem de iluminare LED ajustabil. Conectivitate USB şi Wi-Fi. Sistem automat de înfilare a acelor. Camera inclusă vă permite să scanați aria de brodare și să poziționați cu precizie broderia. Ecran tactil LCD de 10.1”. Braț liber pentru a putea broda pe articole cilindrice. Tăiere automată a firului superior și inferior.

BROTHER VR. Mașină de brodat 1 cap, 1 ac cu arie de brodare plană de până la 200 x 200 mm. 305 modele de broderie incluse. Viteză de brodare variabilă până la 1000 împunsături/minut. Sistem de iluminare LED. Conectivitate USB. Sistem automat de înfilare a acelor. Indicator laser. Ecran tactil LCD de 7”. Personalizarea modelelor pe ecran, rotirea modelului la 1, 10, 30, 60 sau 90 de grade. Senzori pentru firul superior și inferior. Bobinator independent. Braț liber pentru a putea broda pe articole cilindrice. Tăiere automată a firului superior și inferior.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.