Skip links

COLOP ROMÂNIA SRL

Bucureşti, România

Website: https://www.colop.ro/

Branduri: AEON LASER, PUREX, REINER

Suntem specializaţi în B2B (Business to Business), distribuţia fiind principalul nostru obiect de activitate. Misiunea noastră este să introducem pe piaţă o gamă cât mai diversificată de ştampile şi soluţii de marcare individuale, pentru a acoperi în întregime nevoile tuturor clienţilor. Compania oferă soluții complete în domeniul marcajului individual. Astfel, pe lângă gama de ștampile COLOP, oferim suport, soluții, materiale și echipamente pentru întregul proces de design, producție și vânzare. Punem la dispoziția partenerilor noștri toate tipurile de ștampile: autotușante, Flash (pre-ink), ștampile electronice, datiere și numărătoare, sigilii pentru embosare (timbru sec), precum și cele mai noi tehnologii de producție prin gravură Laser sau polimerizare UV.

Branduri reprezentate

Colop e-mark: Imprimantele Colop e-mark sunt mici, mobile, extrem de versatile și imprimă full color direct pe aproape toate suprafețele absorbante. Indiferent că ai o afacere sau îl folosești pe cont propriu, poți eticheta, personaliza și crea cu aceste dispozitive smart, controlate printr-o aplicație. În special mesajele personalizate, fie pentru clienți, prieteni sau familie, sunt foarte la modă, cresc satisfacția și inspiră. Cu imprimantele mobile COLOP e-mark, personalizarea pe loc este mai ușoară și mai rapidă ca oricând.

Reiner: Marcare flexibilă, mobilă și ușoară. Indiferent că este vorba de cod de bare, număr, text, dată sau logo-uri, REINER  oferă soluții individuale de marcare conform cerințelor dumneavoastră. Reiner – aparate electronice portabile, de tip inkjet, pentru imprimarea diferitelor tipuri de suprafețe și materiale: metal, plastic, sticlă, hârtie, carton ondulat, ouă etc.

   

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.