Skip links

Concept

Un nou concept expoziţionalpentru industria de PRINT
din România

EUROEXPO Fairs, organizatorul PRINT&SIGN, aduce pe piaţa din România un nou concept expoziţional pentru industria de PRINT.

PREMIERĂ. Pentru prima dată în România, un târg va reuni toate tipurile de tehnologii de tipar digital, inclusiv tipar pe ambalaje şi etichete, tipar comercial, editorial și industrial. All2Print Show va răspunde nevoilor şi tendinţelor din piaţa de print, care a înglobat renumitul PRINT&SIGN, şi-l va duce la nivelul următor.

12.000

mp suprafaţă expoziţională

MII

de oportunităţi unice de business

Exclusiv la All2Print Show

SMART
Technology Innovation

Technology Innovation

All2Print Show va fi “vitrina” echipamentelor şi a soluţiilor inovatoare de tipar digital care pun accent pe digitalizare şi sustenabilitate, tipar pe ambalaje şi etichete, tipar comercial şi industrial, editorial şi producţie publicitară. Nu vor lipsi demonstraţiile LIVE, discuţiile face-to-face şi oportunităţile comerciale.

NEW
Smart Factory

Smart Factory

Cum arată fabrica viitorului pentru tipografii, producătorii de ambalaje sau atelierele de producţie publicitară?
DEMO AREA
Vom prezenta un flux tehnologic pentru industria de ambalaje, care va pune accent pe digitalizare şi sustenablitate, cu ajutorul căruia se poate eficientiza procesul de producţie cu un consum redus de energie şi de resurse, aducând o contribuţie la reducerea amprentei de carbon. Acest flux de producţie va tipări pe toată perioada târgului un ambalaj inovativ din materiale reciclabile, iar toate consumabilele folosite vor fi eco-friendly. Echipamentele şi consumabilele vor fi puse la dispoziţie de către firmele expozante şi integrate în cadrul fluxului tehnologic de către o mare tipografie din domeniu.

EXCLUSIV
Made in Romania Area

Made in Romania Area

Made in Romania este un Hub de Inspiraţie pentru agenţiile de publicitate şi pentru marketeri. Este o zonă expoziţională distinctă cu standuri ale atelierelor de producţie publicitară şi ale tipografiilor, întinsă pe câteva mii de metri pătraţi, unde vor fi prezentate cele mai noi şi mai complexe soluţii de promovare offline: proiecte deja realizate prezentate la scara de 1/1.
Made in Romania va îmbina cele două surse de inspiraţie pentru creatorii de campanii de promovare: materiale de promovare finite, proiecte deja realizate expuse la scara de 1/1, întâlniri cu specialişti şi cu leaderii industriei de print, evenimente şi workshop-uri unde vor fi prezentate informaţii de ultimă oră, studii de piaţă şi analize pentru integrarea materialelor de promovare offline în mixul de marketing al fiecărui client.

HOT
Marketing Stage / <br/>Festival de publicitate offline

Marketing Stage /
Festival de publicitate offline

Este scena care va aduce, timp de o zi, în lumina reflectoarelor specialişti din agenţiile de publicitate şi marketing. Vom crea un cadru în care producătorii din industria de PRINT şi creatorii din industria de publicitate şi marketing să intre în contact cu inovaţiile momentului şi să găsească noi direcţii de business.
ALL2PRINT SHOW STAGE
Este un spaţiu dedicat firmelor din industriile de print şi promoţionale, amenajat ca o scenă high tech, unde vor organiza evenimente LIVE timp de 4 zile, 8 ore/zi.
Conferinţa Digitalizare şi sustenabilitate va fi găzduită tot pe această scenă.INNOVATION
Retail Area

Retail Area

Zonă dedicată soluţiilor de print digital pentru retail, amenajată ca un supermarket, în care specialiştii din retail vor descoperi cele mai noi soluţii de semnalizare şi personalizare a magazinelor by digital print (sisteme POS, display-uri etc.), precum şi ambalaje inovatoare. Inovaţiile dedicate semnalizării în magazin, expuse în Retail Area, vor fi o nouă sursă de idei tangibile pentru conştientizarea mărcii şi captarea interesului clienţilor.

IDEA
Interior Design Area

Interior Design Area

Va aduce şi anul acesta în atenţia designerilor şi a arhitecţilor toate soluţiile de personalizare a obiectelor de design interior cu ajutorul printului digital. Vom construi un apartament în cadrul târgului, pe care îl vom mobila şi personaliza integral prin intermediul printului digital.Despre expoziţie

La All2Print Show
punem accent pe trei mari sectoare din industrie: Digital Printing,
Packaging & Labeling, Signage.

3
mari sectoare
All2Print Show este cel mai bun loc de întâlnire al factorilor de decizie din industria tiparului digital, unde fac schimb de opinii cu privire la cele mai recente tendinţe, unde găsesc inspiraţie şi construiesc reţele solide de business.

Prietenii sunt în continuare cu noi 😊

All2Print Show are loc simultan cu Corporate Gifts Show, singura expoziţie dedicată industriei de promoţionale din România, astfel că vizitatorii vor putea profita de o experienţă
completă în zona comunicării vizuale.
Anul acesta, Corporate Gifts Show vine cu un nou proiect creativ şi atrăgător pentru agenţiile de publicitate: BRADUL CU PROMOŢIONALE.

Înscrie-te la newsletter

Abonează-te la newsletterul All2Print Show şi vei fi la curent cu cele mai noi informaţii din industrie.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.