Skip links

DACORA PRINT SRL

Bucureşti, România

Website: https://dacora.ro/

Branduri: EPSON, HP, SUMMA,  PERSPEX XT, SWEDBOARD, DIMENSE, DISPA

DACORA Print este unul dintre cei mai mari furnizori din România de soluţii integrate (echipamente large format, software şi service specializat, materiale flexibile pentru print, cerneluri şi consumabile pentru piaţa de semnalistică, publicitate, decoraţiuni şi CAD). Punem accent pe suport tehnologic unic în lume, pe lansări de produse cu productivitate foarte mare, pe echipamente pentru care avem exclusivitate în România şi nu în ultimul rând pe servicii cu valoare ridicată.

Branduri reprezentate
Produse expuse la târg:

Dimense™ este o tehnologie unică în lume care permite embosarea în acelaşi timp cu imprimarea digitală a materialului. Dimense™ sparge tiparele convenţionale repetitive şi reuşeşte să creeze efectul de imagine 3D ce scoate în relief nu numai vizual, ci şi tactil, modele deosebite personalizate sau chiar modele unice.

Dezvoltați noi aplicații pe termen scurt cu cea mai rapidă imprimantă de format mare!

Cea mai rapidă viteză de răspuns pentru a respecta cele mai strânse termene limită
Imprimați cu viteze de până la 30 de pagini D/A1/min. Livrați proiecte complete de tipărire în format mare de 2 ori mai rapid prin imprimarea rezultatelor mixte.

Dezvoltați-vă afacerea
Oferiți o combinație de afișe tehnice și postere pe termen scurt, acum disponibile și pe panouri și coli simple și dublă față.

Sporiți profiturile cu soluții captivante end-to-end
Bucurați-vă de costuri reduse de funcționare cu cartușele de cerneală HP originale de până la 3 litri. Economisiți până la 50% la costurile de pregătire și finisare.

Summa F1612 se bazează pe 25 de ani de experienţă în crearea celor mai bune soluţii de tăiere pe contur din lume.
Unitatea de bază F1612 vine echipată cu un modul “drag-knife” şi o cameră optică revoluţionară de recunoaştere a semnelor pentru acurateţea tăierilor pe contur a materialelor.
Recunoaşterea automată a instrumentelor, combinată cu controlul digital şi mecanic al adâncimii şi/sau al presiunii, asigură precizie maximă de tăiere pentru o varietate de materiale.
Aceste sisteme de tăiere în format flatbed, proiectate la un nivel tehnic foarte avansat, pot tăia atât materiale rigide, cât şi materiale în rolă.

Imprimantă hibridă DTG și DTFilm

Modelul SureColor F2200 oferă un pachet complet pentru imprimare direct pe îmbrăcăminte și imprimare direct pe film, oferind companiilor flexibilitate și scalabilitate.

SC-F2200 oferă o soluție hibridă de imprimare direct pe îmbrăcăminte și pe film, integrând o imprimantă, cap de imprimare, cerneluri și software.

Echipamentul a fost dezvoltat pentru companiile care au nevoie de precizie, viteză și capacitatea de a produce modele complexe ale clienților pe o varietate de articole de îmbrăcăminte. Designul său compact și plat al părții superioare reduce la minim spațiul de lucru, permițând instalarea ușoară în spații mai mici și scalabilitatea cu mai multe unități.

Imprimantă pentru formate mari flatbed, cu cerneală LED UV

SureColor SC-V7000 este prima imprimantă pentru formate mari, flatbed, cu cerneală LED UV, de la Epson, concepută pentru producătorii de semnalistică și afișaje care doresc să își extindă gama de produse și să sporească productivitatea, în timp ce îmbunătățesc calitatea materialelor imprimate.

Datorită flexibilității de a imprima pe diferite materiale, această imprimantă flatbed UV este perfectă pentru imprimarea semnalisticii de retail și de exterior, afișajelor pentru vitrine, panourilor publicitare, ambalajelor, obiectelor promoționale 3D și decorațiunilor interioare.

Oferă o gamă flexibilă de aplicații, permițând companiilor să își extindă portofoliul de servicii și să asigure rezultate de calitate superioară. Această imprimantă este dotată cu configurația unică de cerneală UltraChrome UV de la Epson, care include roșu, gri, alb și varnish.

SureColor SC-R5010 și SC-R5010L

 Treceți la o performanță excepțională. SureColor SC-R5010 și SC-R5010L sunt primele imprimante pentru formate mari cu cerneală din rășină de la Epson, oferind consistența potrivirii culorilor, uscare rapidă și rezistență la zgârieturi. Imprimând pe o gamă largă de texturi precum vinil, banner, material textil, pânză, tapet și peliculă, acestea combină acuratețea, flexibilitatea mediilor de tipărire și fiabilitatea.

Utilizați tehnologia inovatoare pentru o productivitate sporită. Maximizați timpul de funcționare, minimizați întreținerea Detectorul ultrasonic inovator reduce riscul de nefuncționare a capului de printare, în timp ce NVT (tehnologia de verificare a duzei) compensează automat dacă duza se blochează. Capul de printare înlocuibil de către utilizator continuă să maximizeze timpul de producție, deoarece acesta poate fi înlocuit cu ușurință – fără instrumente speciale – în decurs de 60 de minute. În plus, modelul SC-R5010L include o soluție pentru recipientele de cerneală, susținută de o funcție „hot-swap”.

Îmbunătățirea productivității cu caracteristici eficiente. Cu SureColor SC-R5010(L), vă puteți extinde de la imprimarea aplicațiilor tradiționale de semnalistică la un portofoliu larg de bannere, tapete de perete, vinil, peliculă și textile. Sistemul avansat de control automat al tensiunii asigură o alimentare precisă a mediilor de tipărire, ceea ce duce la o înclinare excepțională. Această repetabilitate constantă oferă rezultate perfecte, economisind – în același timp – pierderile de materiale și timpul de instalare. Procesul eficient de uscare și polimerizare a imprimantelor înseamnă că utilizatorii pot lamina imediat fără a fi necesară gazarea. Acest lucru permite livrarea în aceeași zi și timpi de producție mai rapizi.

Obțineți rezultate de înaltă calitate de fiecare dată. Calitatea ridicată a imaginii este realizată prin trei tehnologii de imprimare Epson – Semitonuri, LUT complet optimizată și Micro Weave – reducând granularitatea și îmbinarea culorilor. Tehnologia de încălzire și polimerizare complet controlată, combinată cu capul de printare PrecisionCore

cu durată lungă de viață oferă consistență fiabilă a culorii pe întreaga durată a imprimării. Se evită, astfel, necesitatea reimprimării datorită culorilor nepotrivite.

Rămâneți în control. Începerea unei sarcini de imprimare și monitorizarea progresului sunt simple, datorită unui ecran tactil ușor de utilizat de 4,3 inci. Ecranul oferă o funcționare intuitivă și o lampă de semnal pentru verificarea facilă a stării. Epson Production Monitor, unul dintre serviciile oferite pe Epson Cloud Solution PORT, este un sistem bazat pe cloud care permite monitorizarea echipamentelor pe mai multe site-uri sau a mai multor imprimante pe un singur site pentru a ajuta la controlul producției.

Diversificați-vă portofoliul. Deblocați potențialul imprimării cu cerneală din rășină Cernelurile Epson din rășină au o formulă chimică avansată a cernelii. Ecologică și inodoră, cerneala din rășină pe bază de apă poate fi utilizată pe medii tratate și netratate. Are proprietăți de uscare rapidă ce permit laminarea instantanee

și are o rezistență ridicată la zgârieturi. Introducerea cernelii din rășină îmbunătățește performanța atât a aplicațiilor tipice de semnalistică tipărită, cât și a celor de mare valoare și are ca rezultat o calitate superioară a imprimării. Datorită cernelii UltraChrome RS de la Epson, imprimantele din gama SC-R5010 oferă un suport amplu pentru mediile de tipărire, reprezentând alegerea ideală în ceea ce privește imprimante pentru semnalistică și grafică profesională, agențiile de design și fabricile de tapet, pânză și fotografie. Cerneala pe bază de apă inodoră asigură faptul că aplicațiile imprimate pot fi utilizate în medii sensibile, cum ar fi școli, spitale și hoteluri, precum și pentru aplicații exterioare care necesită durabilitate extremă.

SC-S80610 – Pentru utilizările solicitante în care performanţele legate de culoare sunt esenţiale.

SC-S80610 este o imprimantă cu performanţe superioare, care beneficiază de cerneluri cu culori suplimentare, cum ar fi portocaliu, roşu, metalic şi alb, optimizate pentru companiile care au nevoie de o imprimantă de format mare de calitate superioară, care oferă o gamă mai largă de cerneluri pentru utilizări variate.

PRECIZIE

Calitate superioară, rezultate rapide. Capul de printare Epson PrecisionCore TFP oferă o calitate excepţională a imaginilor, datorită configuraţiei duzelor de printare la 360 dpi, producând o rezoluţie maximă de până la 1.440 x 1.440 dpi.

Control de top al mediilor de tipărire. Prin utilizarea controlului automat al tensionării (AD-ATC) de la Epson, seria SC-S produce printuri cu dimensiuni precise de la începutul până la sfârşitul rolei de medie de tipărire.

Acurateţe pentru orice mediu de tipărire. Sistem foarte sofisticat de alimentare, rolele de presiune anti-statice şi controlul electronic al presiunii optimizează acurateţea prinderii şi a alimentării pentru a produce printuri perfecte pe toate mediile de tipărire.

Eficienţă superioară a cernelii. Cernelurile Epson UltraChrome GS3 produc printuri mai vibrante, cu uscare mai rapidă, utilizând mai puţină cerneală decât generaţiile anterioare.

CALITATE

Paletă mai largă de culori. Setul cu 9/10 culori al modelului SC-S80610 include cerneală metalică, albă, portocalie şi roşie – optimizate pentru a crea semnalistică de calitate superioară cu claritate excepţională, prin intermediul cernelurilor Epson UltraChrome GS3.

Mod PrecisionDot. În urma dezvoltării tehnologiei noastre de procesare a imaginilor, modul PrecisionDot de calitate superioară combină trei tehnologii (Half Tone Module, LUT şi Micro Weave) pentru a îmbunătăţi calitatea pentru toate mediile de imprimare.

Service şi asistenţă extinse. În eventualitatea puţin probabilă în care aveţi probleme cu o imprimantă din seria SC-S, sunteţi acoperit de o garanţie standard de doi ani – şi aveţi şi opţiunea extinderii garanţiei.

PRODUCTIVITATE

O gamă de utilizări creative. Imprimaţi pe medii de tipărire diverse, inclusiv pe film transparent, vinilin, pânză şi hârtie fotografică. De asemenea, puteţi să creaţi o serie de afişaje profesionale şi specializate pentru panouri publicitare, tapet, autocolante pentru automobile şi POS.

Intervenţie redusă a utilizatorului. Sistemul de curăţare a capului de printare al seriei SC-S întreţine automat capul de printare, pentru a beneficia de o calitate constantă în timpul producţiei. De asemenea, curăţă ansamblul capului de printare de praf şi reziduuri pentru a asigura performanţele acestuia.

Regulator debit cerneală. Regulatorul de debit al cernelii de pe imprimantele din seria SC-S asigură o calitate constantă a imprimării de fiecare dată, optimizând condiţia cernelii.

Proiectate pentru curăţare automată. Sistemul de circulare a aerului cu două filtre de pe imprimantele din seria SC-S asigură un aer curat în imprimantă – prevenind defecţiunile cauzate de cerneala pulverizată de-a lungul timpului.

INOVAŢIE

În cadrul companiei Epson, credem că obţineţi de la imprimanta dumneavoastră rezultate pe măsura atenţiei cu care ne proiectăm produsele.

Seria SC-S a fost proiectată de la zero, luându-se în considerare productivitatea. Seria SC-S introduce câteva caracteristici noi nu numai pentru gama de produse Epson, ci şi pentru imprimare la nivel global – oferind precizie, calitate şi productivitate suplimentară pentru fiecare print.

Fiind ideale atât pentru producţia de semnalistică de valoare superioară şi afişaje vibrante, cât şi pentru materiale specializate, precum tapetul şi autocolantele pentru automobile, toate imprimantele din seria SC-S sunt proiectate, dezvoltate şi fabricate de Epson – astfel că puteţi fi siguri că beneficiaţi de o calitate constantă, sprijinită de garanţia noastră standard de doi ani.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.