Skip links

Digitalizare: Călătoria spre Automatizare

conference powered by iflows

6 OCTOMBRIE, ORA 11:00, ROMEXPO-PAVILION B1

iflows te invită să participi la conferinţa Digitalizare: Călătoria spre Automatizare, unde timp de 2 ore, speakeri de top (antreprenori, consultanţi şi business coach) vin să ofere cele mai noi şi utile informaţii cu privire la digitalizarea proceselor tehnologice de producţie din cadrul unei companii. Află ce soluţii user-friendly ai la dispoziţie pentru a scăpa de evidenţe Excel, hârtii şi semnături, în favoarea sistemelor de operare real-time!

AGENDĂ*

  • Definirea și importanța digitalizării
  • Impactul digitalizării asupra domeniului de print
  • Abordarea provocărilor digitalizării
  • Planificarea și implementarea unui proiect de digitalizare
  • Surse de finanțare
  • Viitorul digitalizării și rolul iflows – Bazele și avantajele
  • Studii de caz – iflows

SPEAKERI*

*Agenda şi speakerii conferinţei sunt în curs de finalizare şi pot suferi modificări.

Aurel Neţin

TEAM COACH, MENTOR BUSINESS CONSULTANT​ 

Aurel Nețin - Team Coach, Mentor, Business Consultant

Este un veteran al industriei IT și managementului, cu o carieră impresionantă care traversează multiple sectoare, inclusiv companii de stat, sectorul privat, educația și corporații.

În plus față de a fi fost co-proprietar al firmelor Softex și SISTEC, a ocupat poziții de conducere la IIRUC și Lenovo, a fost Secretar de Stat la Ministerul Comunicațiilor și IT și lector la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Recent, s-a orientat către coaching.

Alexandru Căpăţînă

PROFFESOR, BUSINESS COACH AND SOLOPRENEUR

Alexandru Căpățînă - Professor, Business Coach and Solopreneur

Este un profesor universitar, antreprenor și coach de business cu o experiență impresionantă în domeniul educației și inovației. În prezent, Alexandru Căpăţînă este coach de inovație pentru afaceri la European Innovation Council și SMEs Executive Agency (EISMEA), unde a avut misiuni de coaching pentru diverse companii. De asemenea, el este ambasadorul Kabuni în România, o platformă educațională în metavers, și profesor vizitator la IPAG Business School, unde predă cursuri despre transformarea digitală și managementul inovării. Fondator INNO OPPO CAPTURING și mentor de business la Antreprenoria. Experiența diversă și angajamentul său profund în educație și inovație face din el o figură remarcabilă în aceste domenii.

Andrei Stanciu

CO-FONUNDER IFLOWS

Andrei Stanciu - Co-founder iflows

Cu o carieră în antreprenoriat ce numără peste 15 ani, Andrei Stanciu este un lider neobosit, dedicat eficienței și inovației. Înțelegând provocările conducerii de firme, a dezvoltat iflows - un proiect ambițios menit să revoluționeze modul în care managerii navighează în terenul operaţional.

Andrei Stanciu nu doar crede în puterea acestui proiect, ci este inima și sufletul lui, exemplificând valorile de eficiență, inovație și performanță în toate acțiunile sale.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.