Skip links

ELECTRIC CASA SRL/ ABC MIX

Bucureşti, România

Website: https://www.electriccasa.ro/ , https://www.abcmix.ro/

Branduri: ABC MIX

Compania ABC MIX oferă un concept unic şi inedit în România de litere, cifre, simboluri şi display-uri LED: obiecte decorative, reclame luminoase, panouri publicitare, casete luminoase, litere volumetrice etc.

Branduri reprezentate
Produse expuse la târg:

Seria magnetic bază

Instalare foarte ușoară, cu un simplu CLICK MAGNETIC. Conexiunea magnetică foarte puternică și de calitate asigură o stabilitate fermă a cuvintelor.

Aplicații:

 • evenimente în familie (zile onomastice, diverse aniversări )
 • activități profesionale / educaționale / sportive, etc
 • cadouri
 • diferite ocazii sau evenimente în mediul privat
 • reclame în spații comerciale
 • campanii de marketing, bonusuri de stimulare sau chiar de fidelizare

Disponibile cu înălțimi de 95mm, 120mm, 170mm și 220mm, dar având aceeași înălțime a bazei de 20mm, respectiv lățime de 50mm, pot alcătui o multitudine de mesaje.

Produsele conțin panou de difuzie PC, PCBA din aluminiu, LED, carcasă din plastic ABS și magneți intensificați etc.

Seria magnetic video P3 evenimente LED

Un produs nou și inedit, unic în lume. Acesta integrează audio, video și lumini pentru a realiza o semnalizare uluitoare. Pentru diferite scenarii, se pot alege diferite grupuri de semne și videoclipuri / audio care se potrivesc pentru ocazii, iar semnele pot fi mutate și schimbate cu ușurință fiind echipate cu role pentru o deplasare mai ușoară.

Aplicații:

 • evenimente sociale, culturale, educaționale, sportive etc
 • organizări de evenimente familiale: nunți, botezuri, etc
 • reclame în spații comerciale
 • organizări de evenimente publice: spectacole, lansări de produse etc

Se oferă și servicii de închiriere pentru diverse ocazii si evenimente.

Înălțimea totală este de 680 mm, dar sunt foarte ușor de mutat și de grupat, fiind echipate cu role pentru o deplasare mai ușoară.

Literele, cifrele, simbolurile LED conțin display P3, carcasă din plastic ABS și magneți intensificați.

 

Seria magnetic Goliat LED

Instalare foarte ușoară, cu un simplu CLICK MAGNETIC. Conexiunea magnetică foarte puternică și de calitate asigură o stabilitate fermă a cuvintelor.

Sunt produse ale unor combinații aleatorii, iar conținutul poate fi schimbat contextual, fără alte costuri suplimentare. Pentru diferite scenarii, se pot alege diferite grupuri de litere, cifre, simboluri LED care se potrivesc pentru ocazii, iar semnele LED pot fi mutate și schimbate cu ușurință fiind echipate cu role pentru o deplasare mai ușoară.

Aplicații:

 • evenimente în familie (zile onomastice, diverse aniversări )
 • activități profesionale / educaționale / sportive etc
 • cadouri
 • diferite ocazii sau evenimente în mediul privat
 • reclame în spații comerciale, promovare produse și servicii
 • campanii de marketing, bonusuri de stimulare sau chiar de fidelizare

Disponibile doar litere majuscule cu înălțimi de 680mm.

Literele, cifrele și simbolurile LED din seria Goliat conțin panou de difuzie PC, PCBA din aluminiu, LED, carcasă din plastic ABS și magneți intensificați etc.

 

Seria glisabil Track profil Al

Profilele fabricate din aluminiu sunt disponibile cu lungimi de 600mm, 900mm, 1200mm și 1500mm, repectiv 2000mm, iar literele, cifrele și simbolurile LED au înălțimile de 100mm, 150mm și 200mm.

Literele, cifrele și simbolurile LED din seria Track profil Al conțin panou de difuzie PC, PCBA din aluminiu, LED, carcasă din plastic ABS și magneți intensificați etc.

Aplicații:

 • industria HoReCa
 • culoare spații comerciale
 • campanii de promovare produse și servicii
 • vitrine în magazine

Profilul de aluminiu este prevăzut cu 2 inele pe partea superioară de care se agață cei 2 tiranți cu lungimea maximă de 1,5m. Cu ajutorul celor două piese montate pe tavan, prevăzute cu orificii, se poate realiza reglarea pe verticală a înălțimii de suspendare a profilului de aluminiu

Punctul de conectare magnetic, aflat pe partea superioară a însemnelor LED, va glisa pe profilul corespunzător așezând însemnele pe aliniamentul acesteia, realizând astfel mesajul dorit.

După conectarea profilului la driverul DC, literele, cifrele, simbolurile si display-urile LED se vor aprinde automat.

 

Seria glisabil cadru publicitar LED

Cadrul publicitar LED este prevăzut cu 2 inele pe partea superioară pe care se agață cei 2 tiranti cu lungimea maximă de 1,5m. Cu ajutorul celor două piese montate pe tavan, prevăzute cu orificii, se poate realiza reglarea pe verticală a înălțimii de suspendare a cadrului publicitar.

Pe acest cadru publicitar LED se pot fixa – ajustabile pe înălțime – 2 traverse (rânduri). Pe un singur rând se pot monta 8 majuscule sau 12 minuscule, cu înălțimea de 75mm. Nu este obligatorie montarea simultană a celor două traverse. Pentru mesaje text foarte scurte se poate utiliza un singur rând. În acest caz conținutul cadrului publicitar LED este mai aerisit.

După conectarea la driverul DC, atât cadrul cât și literele, cifrele și simbolurile LED se vor aprinde automat. Prin aplicația mobilă, puteți alege modelele LED preferate ale ramei cadrului publicitar LED.

Aplicații:

 • proximitatea spațiilor vitrate al magazinelor
 • în zona produselor incluse într-o campanie de promovare/reducere
 • în rețelele de farmacii pentru diferite campanii
 • promovare produse și servicii

 

Rama cadrului publicitar LED are dimensiunea ușor de încadrat în diferite situații, cum ar fi spații relativ înguste, având lățimea de 700mm și înălțimea de 435mm. Cei doi tiranți, care susțin rama, au lungimea de 1,5m.

Pe o singură traversă se pot monta 8 litere mari sau 12 litere mici. Inălțimea maximă a caracterelor LED din această serie este de 75mm.

Caracterele LED conțin panou de difuzie PC, PCBA din aluminiu, LED, carcasă din plastic ABS și magneți intensificați etc.

 

Seria pentru perete

Datorită gradului de protecție IP65, care asigură utilizarea în aer liber în deplină siguranță, acestea se pot monta și în exterior, astfel fiind o foarte bună și competitivă alternativă a industriei însemnelor LED volumetrice.

Aplicații:

~În interior

 • cuvinte obținute cu ajutorul literelor LED în scopul identificării raioanelor de specialitate
 • simboluri LED, precum %, combinate cu cifre LED, indicând valoarea discount-urilor

~În exterior, având IP65

 • utilizarea însemnelor LED cu dimensiunile de 200mm, respectiv de 500mm, pe fațadele spațiilor comerciale sau a altor tipuri de clădiri, indicând denumirea companiei/brandului sau natura produselor/serviciilor oferite
 • aplicarea literelor și cifrelor LED pentru identificarea mai rapidă a unei locații

Disponibile cu înălțimi de 100mm, 150mm și 200mm și 500mm, semnele LED de perete constau din panou de difuzie din policarbonat, aluminiu în formă de semn PCB, ABS și bandă LED.

Pentru instalarea în exterior, se recomandă instalarea unor distanțiere care împiedică depunerea apei în interiorul peretelui. În plus, distanțierele întăresc efectul 3D al însemnelor LED ( litere, cifre etc ).

 

Seria display LED P3HB

Display-ul LED P3HB este un produs de la abcMIX original și unic pe piață. Poate fi controlat cu ajutorul unei aplicații smartphone, aceasta permițând de asemenea „controlul grupului”. Astfel, puteți controla mai multe display-uri LED P3HB în același timp.

Display-ul LED P3HB este recomandat în special companiilor naționale sau multinaționale, cu mai multe puncte de lucru, datorită principalului avantaj, acela de monitorizare și modificare în timp real a imaginilor video la un grup de display-uri LED.

De asemenea, un foarte important alt avantaj al acestui produs constă atât în posibilitatea vizualizării bidirecționale – datorită celor 2 panouri de afișaj P2.45 – a imaginilor video, cât și iluminatul cu LED integrat de cea mai bună calitate.

Se montează atât în interior, cât și în exterior, având gradul de protecție IP65.

Display-ul LED P3HB are dimensiunea de 460x145mm, este constituit din carcasa din ABS rezistentă la UV, si are 2 panouri de afișaj P2.45 și panou de dispersie PC.

 

Seria display LED hexagon

 

Instalare foarte ușoară cu un simplu CLICK MAGNETIC. Conexiunea foarte puternică și de calitate dintre cele patru discuri magnetice și corpul de bază hexagonal asigură o stabilitate fermă a acestor display-uri LED pe suprafața de montaj. Display-ul LED se poate echipa cu print personalizat (folie UV) conținând atât text cât și imagine.

Aplicații:

 • element(e) decorativ(e) atât în birouri pentru întâlniri, recepții, instituții de cultură, spații publice
 • rețele farmaceutice, cabinete stomatologice
 • săli organizatoare de evenimente, săli de lectură, unități de divertisment,
 • locuințe personale

Display-ul LED de perete din seria hexagon modular este disponibil cu dimensiunea de 500x433x46mm, având structura de tip panou sandwich și este format din următoarele: corp de bază din ABS unde este amplasată banda LED de 12V, panou de difuzie PC mat, folie cu print UV personalizat la cererea clientului, panou de refexie transparent.

Conexiunea foarte puternică și de calitate dintre cele patru discuri magnetice și corpul de bază hexagonal asigură o stabilitate fermă a acestor display-uri LED pe suprafața de montaj.

 

Seria display LED suspendat

Display-ul LED bidirecțional ultraslim suspendat abcMIX este un produs extrem de potrivit spațiilor comerciale, atât deasupra căilor de acces pentru clienți, cât și în proximitatea produselor ce urmează a fi promovate. De asemenea, un produs eficient pentru promovarea brandului companiei.

Dimensiunea sa generoasă, de 900x350mm, asigură o expunere suficientă și eficientă în scopul transmiterii mesajului publicitar.

Display-ul LED suspendat conține:

 • corpul din LGP fixat în partea superioară de baza din aluminiu, prevăzută pe ambele părți cu bandă LED
 • două folii print UV, cu imagini ce pot fi personalizate (pot fi diferite), iluminate cu banda LED aflată în partea superioară
 • panouri de reflexie transparente din Plexiglas

Display-ul LED bidirecțional ultraslim suspendat abcMIX este o variantă foarte eficientă și potrivită spațiilor comerciale, atât deasupra căilor de acces pentru clienți, cât și în proximitatea produselor ce urmează a fi promovate.

 

Seria display LED A4/A5

Disponibil în cele două tipuri de formate, A4 și A5, acest tip de display este prevăzut la bază cu LED-uri integrate de foarte bună calitate care baleiează lumina în sus de-a lungul printului.

Printre principalele avantaje amintim:

 • posibilitatea de a aplica pe fiecare dintre fețe câte un print cu imagini diferite
 • autonomia de funcționare de până 8 ore dată de modul reîncărcabil cu alimentare USB sau cu un Powerbank adecvat
 • amplasarea în locuri în care nu sunt prezente prize de alimentare la 230VAC.

Asamblare foarte ușoară cu un simplu CLICK MAGNETIC. Conexiunea magnetică foarte puternică și de calitate asigură o stabilitate fermă a panoului pe baza detașabilă.

Prin partea inferioară a panoului, de o parte și de alta a acestuia se introduc cele două folii cu print UV personalizat, după care se reașează panoul pe bază printr-un simplu click magnetic.

 

Seria panou publicitar LED de pardoseală

Panoul publicitar LED A2 abcMIX de pardoseală, cu posibilitatea de ajustare a poziției panoului de difuzie de la înălțimea de 90cm până la 150cm, cu siguranță își găsește aplicabilitatea în foarte multe domenii de activitate.

Dimensiunea generoasă a panoului de difuzie 900x435mm, coroborat cu iluminatul LED de foarte bună calitate a acestuia, asigură o lizibilitate excelentă a conținutului text / imagine ce promovează produsele sau serviciile corespunzătoare.

Aplicații:

 • spații comerciale alimentare sau nealimentare
 • instituții de cultură (teatre, muzee, săli de spectacole, cinematografe, etc)
 • unități din HoReCa
 • showroom-uri de produse sau servicii (saloane auto, telefonie mobilă, etc)
 • rețele de magazine sau farmacii
 • târguri sau expoziții

Alimentarea se realizează la 12VDC, astfel încât chiar și la contactul involuntar cu zona de alimentare, nu este pusă în pericol viața utilizatorului.

Cele două picioare din Al cu d=1,94cm fixate de mecanismul de pivotare, aflat pe partea dorsală a cadrului ultraslim, vor glisa în interiorul picioarelor din Al cu D=2,0cm până la înălțimea dorită față de sol a panoului de difuzie, fixându-se cu ajutorul celor două sisteme de prindere.

 

Seria stand publicitar LED

Standul publicitar LED de mobilier abcMIX cu siguranță își găsește aplicabilitatea în foarte multe domenii de activitate, dar în special în magazinele cu produse majoritar electrocasnice sau electronice.

Amintim câteva dintre principalele sale avantaje ce fac diferența majoră față de produsele similare actuale de pe piață:

 • afișarea bidirecțională a informațiior, ceea ce oferă posibilitatea vizibilității din ambele sensuri de deplasare
 • posibilitatea de a aplica pe ambele părți ale panoului de difuzie câte o folie print UV, chiar și cu imagini diferite
 • panoul de difuzie iluminat cu LED cu temperatura de culoare de 8000K ce asigură o lizibilitate excepțională

Dimensiunea generoasă a panoului de difuzie de 500x180mm, coroborat cu iluminatul LED de foarte bună calitate a acestuia, asigură prezența unui conținut text / imagine cât mai complex, ce maximizează scopul și efectul campaniei publicitare.

Standul publicitar LED conține o ramă din ABS, panou de difuzie din sticlă, bază din aluminiu și cele două folii ce pot fi printate UV personalizat la cererea clientului.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.