Skip links

GRUP TRANSILVAE

Bucureşti, România

Website: https://www.transilvae.ro/

Branduri: HP, CANON, KORNIT, MGI, EM PROJECT 89, DIFERRO, JETRON, FOUR PEES, ENG VIEW SYSTEMS, KONGSBERG, ILFORD, ALWAN, CALDERA, EFI, ESKO, FOTOBA, GERA, IGT, JUST, SUMMA, TECCO, X-RITE, PLAST GROMMET, MATIC, SEFA, XLAM, BUBBLE-FREE, HIGHCON.

Compania a fost înfiinţată în 1993 la Cluj şi s-a extins ulterior la Bucureşti, acoperind astfel piaţa la nivel naţional.

În decursul anilor de activitate, cu ajutorul experienței acumulate și din dorința de a evolua, Grup Transilvae a dezvoltat parteneriate cu producători importanţi precum Hewlett Packard, MGI Digital Graphic Technology, Canon, Esko, Kongsberg, Caldera, Efi, X-Rite – Pantone, Fotoba International etc., pentru a oferi soluţii şi servicii complete pentru industria grafică şi de tipar.

De asemenea, compania asigură consultanţă şi servicii specializate pentru industria grafică, precum SERVICE autorizat cu peste 15 ani de experiență, service în garanţie şi post-garanţie, management al calității și control al proceselor de producție specifice acestui domeniu, sporind eficiența și productivitatea pe parcursul întregului flux de lucru.

 

Branduri reprezentate
Produse prezentate la târg:

HP LATEX R2000

Imprimanta HP Latex R2000 transformă aproape orice suprafață! 

Proiectate pentru o varietate de aplicații hibride, portofoliul extins oferă mai multe opțiuni, valoare și versatilitate, oferind tehnologii inovatoare precum tehnologia HP Latex Rigid Printing și HP Latex White Ink.  

Imprimanta HP Latex R2000 este concepută pentru furnizorii de servicii de imprimare cu volum mare, care necesită eficiență în fluxul de lucru și producție susținută. Permite dezvoltarea afacerilor constrânse din punct de vedere investiții și spațiu, imprimanta versatilă oferă un singur set de cerneluri pentru o gamă largă de suporturi flexibile și rigide, inclusiv aplicații pentru retail, semnalizare outdoor, grafică pentru ferestre, evenimente, expoziții și decorațiuni.

Imprimanta are cartușe de cerneală de 5 litri. R2000 imprimă până la 2,5 metri lățime și o grosime de până la 5 cm.

HP STITCH S500

Imprimați direct sau prin transfer termic pe țesături din poliester cu aceeași cerneală.  Viteză până la 350 mp/h! Reduceți costurile și pierderile. Creșteți eficiența și sustenabilitatea cu imprimantele HP STITCH!

Imprimantele ideale pentru: îmbrăcăminte sport, fashion, soft signage și decorațiuni interioare.
Puteți imprima direct sau prin transfer termic pe o gamă largă de țesături din poliester sau pe hârtie începând cu 25 g.
Obțineți cea mai rapidă predictibilitate a culorii. Grafică extraordinară, culori vivide și repetabile an de an.

HP LATEX 800 W

Versatilitate de neegalat, culori vii și un alb strălucitor cu HP Latex 800W. Incorporează cea mai recentă generație de cerneluri HP Latex și albul cu cea mai mare acoperire disponibil pe piață, fără îngălbenire în timp. Performanța îmbunătățită a seriilor HP Latex 700/ 800 permit furnizorilor de servicii de imprimare (PSP) să crească productivitatea cu până la 50% față de modelele HP anterioare, datorită capabilităților de imprimare mai rapide.

KONGSBERG C20

Masa de tăiere, frezare și biguire Kongsberg C20 este cea mai mică masă de producție de mare viteză din piață. împachetează toate caracteristicile profesionale ale seriei C, într-o dimensiune compactă de doar 1.6 m x 1.4 m.

Cele mai productive echipamente de tăiere, biguire, frezare pentru ambalaje, semnalistică și display-uri de format mare.

Seria Kongsberg C este construită pe bază unui deceniu de inovații ale seriei Kongsberg X și este integrată cu expertiza și inovația Esko software. Este proiectată pentru producția 24 x 7 și pentru medii industriale.

Construcție robustă pentru a permite tăiere completă de înaltă calitate, biguire și capacități de frezare la putere și viteze mari unice Kongsberg.

Traversă unică a seriei C din compozit carbon este extrem de rigidă, suportând frezarea la mare viteză cu accelerare rapidă și de înaltă calitate și la cea mai mare putere.

Canon Colorado seria M

Imprimantă UVgel roll-to-roll cu design unic – complet modular, cu opțiuni de finisaj mixt lucios/mat şi cerneală albă.

Noua serie modulară oferă mai multe opţiuni de productivitate, Colorado M3 sau M5 (viteză normală de funcţionare de 29m²/h şi de 40m²/h şi viteză maximă de imprimare de 111m²/h şi 159m²/h), cu posibilitatea de trecere de la o viteză la alta, fie temporar, pentru vârfuri de producție, fie permanent, în cazul creşterii volumului. De asemenea, ambelor imprimante li se poate adăuga opţiunea de cerneală albă, transformându-se astfel în variantele M3W şi M5W, dar şi tehnologia performantă FLXfinish+ mată/lucioasă pentru imprimări CMYK.

 • Complet modulară: configuraţi sistemul în funcţie de necesităţi şi îmbunătăţiţi-l ulterior, pe măsură ce cresc volumele; multe opţiuni disponibile, inclusiv imprimare cu finisaj mixt lucios/mat şi cu cerneală albă;
 • Faceţi upgrade la imprimantă doar atunci când nevoile afacerii evoluează; beneficiaţi de posibilitatea de a face upgrade la sediu (optaţi pentru cerneala albă cu doar o vizită de service, imprimaţi documente faţă-verso şi creşteţi viteza de imprimare, chiar temporar, în perioadele aglomerate);
 • Imprimaţi fără griji cu cerneală albă: utilizaţi tehnologia unică UVgel pentru a imprima documente cu cerneală albă cu opacitate mare, care nu necesită întreţinere sau tratamentul capului de imprimare, la viteze care sunt de 3 ori mai rapide decât cele oferite de tehnologiile comparabile;
 • Reduceţi costurile de operare cu alimentarea automată a rolei, cerneală cu reumplere uşoară şi sistem de întreţinere nou, cu nivel înalt de automatizare;
 • Eficientizați costurile de funcţionare cu utilizarea redusă a cernelii şi consumul scăzut de energie şi creşteţi viteza şi mai mult, fără a fi nevoie de vizite lungi de service;
 • Gamă premium de aplicaţii: imprimaţi grafică în format mare cu cerneală mată, lucioasă sau o combinaţie mată/lucioasă; creaţi suporturi reflectorizante, colorate, transparente şi structurate şi produceţi o gamă extinsă de viniluri autocolante şi bannere;
 • Compatibile cu PRISMAguide XL, un software uşor de utilizat ce asigură producţie neîntreruptă la calitate deosebită (PRISMAguide XL acceptă pregătirea cu uşurinţă a mai multor lucrări de imprimare cu mai multe straturi, cum ar fi lucrările de imprimare de tip underflood – imprimare mai întâi a cernelii albe şi apoi a celei colorate, overflood – imprimare mai întâi a cernelii colorate şi apoi a celei albe, sau cu 3 sau 5 straturi);
 • Sustenabilitate îmbunătăţită: datorită design-ului modular, seria M este o soluţie mai sustenabilă, deoarece clienţii pot îmbunătăţi viteza imprimantei şi capacităţile acesteia fără a modifica partea hardware; reduceţi consumul de energie cu sistemul eficient energetic de tratare cu LED-uri cu eliberare redusă de căldură şi cu pornirea instantanee; imprimaţi materiale ecologice şi utilizaţi cu până la 40 % mai puţină cerneală cu tehnologia Uvgel;
 • Calitate excelentă şi constantă a culorilor, având puncte precise şi clare, gamă cromatică mai extinsă, saturaţie puternică pentru culorile închise şi nuanţe precise ale pielii;
 • Calitate a imprimării garantată de mai multe certificări, cele mai importante fiind garanţia 3M™ MCS™, garanţia Avery Dennison ICS şi certificarea GREENGUARD Gold pentru utilizare sigură în cele mai sensibile medii interioare.

Azon Printers

AZON PRINTERS, cel mai nou membru din portofoliul Grup Transilvae, prezintă întreaga gamă de imprimante DTF & UV pentru promoţionale (demonstrații LIVE).

 • peste 20 de ani de experiență în construcția de sisteme de print;
 • toate printerele DTF sunt certificate CE, fiind sunt produse în Europa;
 • cerneala este produsă în Europa (disponibilă în stoc, de calitate), certificată OEKO-TEX (poate fi introdusă într-un flux certificat), inclusiv NEON (NEON – Nmagenta, NYellow, NRed, NGreen);
 • mentenanță automată;
 • portofoliu extins, ce cuprinde atât sisteme de nivel industrial cât și entry-level;
 • RIP Software propriu.

Kornit Storm

Construită pentru imprimare DTG (direct-to-garment) de dimensiuni mici spre medii, platforma Storm oferă o abordare economică a imprimării. Acum de asemenea, poate avea si configurație HD Technology.

 • Imprimare superioară pe mai multe tipuri de țesături inclusiv colorate sau albe;
 • Nu este nevoie de pre-tratament extern sau presă termică; 
 • Procesul eco-friendly, respectă cu strictețe standardele industriale;
 • Sistemul de recircularea al cernelii crește fiabilitatea producției și reduce costurile de imprimare;
 • Sistem de umiditate integrat;
 • Platanul se poate inlocui rapid;
 • Proceduri de întreținere complet automatizate pentru un flux de lucru fără probleme și fiabilitate pe termen lung;
 • Pretratare integrată brevetată Kornit;
 • Elimină necesitatea oricărui proces extern de pretratare;
 • Imprimă pe mai multe tipuri de țesături, dimensiuni, combinații de culori și aplicații;
 • Cerneală: Water-based Kornit NeoPigment™ Eco-Rapid Ink;
 • Culori: 6 colors CMYKRG + White.

Materiale: bumbac, poliester, bumbac-poliester, amestecuri, lycra, viscoză, mătase, piele, denim, lenjerie, lână și multe altele.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.