Skip links

LEYKOM IMPORT EXPORT SRL

Bucureşti, România

Website: https://leykom.ro/

Branduri: MUTOH, EFI, KUT SERIES, MEAN WELL, OLFA, SIOEN, 3M, AVERY DENNISON, BRM LASERS, FEDRIGONI, JM, LEDART.

Înființată în 2003, cu capital 100% românesc, compania Leykom oferă clienților săi peste 12.000 de produse dedicate industriei publicitare (echipamente, media, accesorii, soluții de ambalare etc), precum și soluții arhitecturale. Istoria și identitatea companiei, colaborarea cu furnizori de renume internațional, eficacitatea rețelei de distribuție, calitatea constantă a produselor din portofoliu, dar și nivelul serviciilor oferite clienților, confirmă statutul de lider al companiei pe piața furnizorilor industriei publicitare.

Cu sediul central în București și șase filiale teritoriale (Braşov, Cluj, Iași, Timișoara, Brăila și Constanța), amprenta națională a companiei permite consultanța rapidă a clienților, prin intermediul punctelor-cheie ale rețelei de distribuție. Fiecare filială are alocat propriul depozit și echipă dedicată să răspundă tuturor nevoilor și să identifice cele mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră. În fiecare an, compania organizează sesiuni de training, workshop-uri și prezentări de echipamente și media, în cele mai importante orașe din România.

Încă din primii ani de activitate, Leykom sprijină activ domeniul de responsabilitate socială, încercând să influențeze pozitiv zone precum educația, sănătatea și sportul.

Leykom pune la dispoziția clienților săi servicii de debitare și casetare pentru gama de materiale rigide și flexibile din portofoliul de produse Leykom. Pentru fiecare serviciu folosim echipamente performante, dar și operatori experimentați.

Oferim servicii complete de asistență tehnică și mentenanță, bazate pe răspunsuri prompte și opțiuni de întreținere complete. În plus, asigurăm consiliere și ajutor tehnic specializat de-a lungul întregului lanț operational: asamblare, instalare, instruire utilizatori, asistență, mentenanță etc.

 

Branduri reprezentate
Echipamente expuse la standul Leykom

Mutoh XPJ 1341SR PRO

Imprimanta Mutoh XpertJet 1341SR Pro va oferi tot ceea ce vă așteptați de la o imprimantă de format mare Mutoh – o imprimantă robustă și fiabilă, mereu cu rezultate de înaltă calitate. Este fabricată în Japonia și redă unul dintre cele mai mari randamente din piață, clienții beneficiind de o garanție de 3 ani.

Mutoh XPJ 1341 WR PRO

Printerul XpertJet 1341WR Pro este fabricat în Japonia și redă unul dintre cele mai mari randamente din piață, având o garanție de până la 36 luni. XpertJet 1341WR Pro este un printer cu jet de cerneală pe bază de apă cu lățime de 1361 mm care dispune de noile tehnologii de bază unice Mutoh pentru a oferi performanțe constante, rezultate de înaltă calitate și caracteristici fiabile de producție în volum.

Mutoh XPJ 1641 SR PRO

Printerul MUTOH XpertJet 1641SR Pro este fabricat în Japonia și redă unul dintre cele mai mari randamente din piață, clienții acestuia beneficiind de o garanție de până la 36 luni. Printerul eco-solvent XpertJet 1641SR Pro are inclus noul cap de imprimare piezoelectric AccuFine, care oferă cea mai bună precizie de plasare a picăturilor de cerneală din clasa sa, precum și i-screen, noul algoritm care suprimă și mai mult bendingul.

Mutoh XPJ 1682 SR PRO

Printerul MUTOH XpertJet 1682SR Pro este fabricat în Japonia și redă unul dintre cele mai mari randamente din piață, clienții beneficiind de o garanție de 3 ani. Printerul eco-solvent XpertJet 1682SR Pro are incluse două capete de imprimare piezoelectric AccuFine HD 3200, care oferă cea mai bună precizie de plasare a picăturilor de cerneală din clasa sa, precum și i-screen, noul algoritm care suprimă și mai mult bendingul.

Mutoh 661UF

Printerul XpertJet 661UF este fabricat în Japonia și redă unul dintre cele mai mari randamente din piață, clienții acestuia beneficiind și de o garanție de 3 ani.
Printerul compact UV de la MUTOH XpertJet 661UF pentru obiecte se va potrivi în orice birou, în orice afacere la domiciliu sau în orice mediu mic de vânzare cu amănuntul.

Cutter Mutoh 130

Permițând cea mai bună calitate de tăiere cu urmărire excelentă, freza accesibilă VC2-1300 este potrivită în egală măsură pentru tăierea conturului graficelor pretipărite. Datorită modului inovator de simulare tangenţială încorporat, se pot realiza litere în miniatură, forme grafice complicate şi se poate obţine o calitate perfectă a tăierii cu materiale groase.

Presa LTS 550 / Presa LTS 750

Datorită design-ului modular, este necesară o singură presă pentru a transfera printurile pe majoritatea materialelor (cămăși, jachete, genți, brelocuri, șepci, etc), în același timp, fiind posibilă schimbarea platanelor rapid și convenabil.

BRM Slim 600

Fiecare Slim este livrat cu lista de verificare a calității BRM și include toate componentele necesare pentru începerea utilizării acestuia: un ciller de apă industrial, pompă de aer, pointer, extractor de fum fără filtru, masă tip fagure, software LightBurn, set de întreținere, manualul de utilizare și o singură lentilă.

BRM Pro 900

Fiecare gravator din gama PRO este livrat cu verificarea calității și include toate componentele necesare pentru începerea utilizării acestuia: ciller de apă industrial, pompă de aer, pointer, extractor de fum fără filtru, masă tip fagure, soft, set de întreținere și manual și actualizări de soft.

CWT 1630 Premium Kit

Laminatorul CWT 1630 Premium oferă un control mult mai bun și mai puține deșeuri decât laminatoarele convenționale, datorită poziționării ușoare și precise a materialelor. De asemenea, permite laminarea unei game diversificate de materiale. Designul modular face ca masa de lucru CWT să fie ușor de transportat și instalat.

Flexa X Pro 160

Flexa X-Pro LM160 este un laminator eficient din punct de vedere al costurilor. Acesta oferă rezultate excelente prin creșterea productivității, garantând întotdeauna performanțe de înaltă calitate.

KUT CNC 1530

Sistemul KUT CNC are ca țintă performanța în precizie și este destinată profesioniștilor din industria publicitară, reprezentând soluția ideală pentru gravură, realizarea formelor sofisticate în relief, producerea diverselor machete de arhitectură, industria electrică, etc.

KUT Table 1625

Mesele de tăiere KUT TABLE reușesc să îndeplinească cele mai exigente cerințe de tăiere prezentând o soluție fiabilă, rentabilă și de înaltă calitate pentru a face față provocărilor proceselor de producție complexe.

3NTR Sequoia

Printer-ul 3D Sequoia este cea mai mare imprimantă 3D FFF din lume cu incintă încălzită, datorită căreia, aceasta poate utiliza filamente 3D variate pentru diverse aplicații tehnice.

BNC 3D W50 + SC

W50 este o imprimantă 3D la scară largă care produce printuri 3D cu aspect profesional dintr-o mare varietate de materiale. Gama largă de materiale a modelului W50 este susținută de unitate Smart Cabinet și permite stocarea până la 8 materiale diferite.

Robot KUKA

Un alt echipament inovativ ce ajută în producție, prezent la standurile Leykom este Cobotul KUKA IISY3 R760. Flexibil, intuitiv de operat și fiabil în contact cu oamenii, acest cobot se pliază pe toate zonele de producție – încărcare și descărcare, manipulare, ambalare și testare.

Compact Lifter Plast Grommet

Compact Lifter de la PlastGrommet este un cărucior elevator cu sistem hidraulic, cu ajutorul căruia se poate alimenta orice imprimantă de format mare, cu role media de diferite dimensiuni.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.