Skip links

LINOROM PRINT SRL

Atena, Grecia

Website: https://www.lino.gr/

Branduri: DESKTOP METAL, ETEC, MASSIVIT 3D, POSTPROCESS, XJET, AMSKY, DURST, FINISH FIRST, MIMAKI, NIPSON, QUADIENT, SEI, VANGUARD.

Lino S.A. dezvoltă și distribuie soluții integrate de imprimare constând în echipamente, aplicații, consumabile și servicii către profesioniștii din piața de comunicații tipărite, concentrându-se pe tehnologii inovatoare de imprimare digitală și finisare.

Soluțiile noastre încorporează tehnologii avansate și inovatoare, cu caracteristici unice precum calitate înaltă, productivitate, ușurință în utilizare, precum și fiabilitate. Pentru aceste produse oferim și consumabile relevante (cerneluri, toner și suporturi de imprimare).

Lino S.A. face parte din LinoGroup S.A. LinoGroup este format din integratori de sisteme și specialiști în inginerie care lucrează cu lideri mondiali în fiecare domeniu de activitate. Suntem specializați în dezvoltarea de software pentru industriile de comunicații de călătorie și tehnologii de imprimare în aplicații 2D și 3D.

LinoGroup acoperă clienți din regiunea de sud-est a Mediteranei. Mai mult, rețeaua de vânzări și servicii a LinoGroup este extinsă în Grecia, Cipru, Albania și Malta – Lino s.a., Ahead RM S.A (platformă inovatoare de rezervare de călătorie), Turcia – LinoSistem A.S., România – Lino România, Bulgaria – Lino Bulgaria, Israel – Lino Israel ltd, Serbia, Muntenegru și FYROM – Dot Plus DOO.

Branduri reprezentate

Durst Tau RSC E

Echipată cu cea mai recentă tehnologie, presa digitală inkjet Durst Tau RSC E combină cea mai înaltă calitate a imprimării, o productivitate greu de egalat în clasa aceasta, o investiție economică și cel mai bun cost total de proprietate.

Tau 330 RSC E poate fi upgradată on site atât în privința numărului de culori, cât și în ceea ce priveşte viteza de imprimare, ajungând de la 52 m/min și configurație CMYK+W la 80m/min și configurație CMYK+W + O+V+G, acoperind până la 97% din gama Pantone cu un Delta E sub 2.

RSC 340 este presa digitală cu cea mai înaltă calitate a imprimării și productivitate din clasă, combinată cu un uptime greu de depăşit într-un pachet competitiv cu cel mai mic cost total de imprimare.

Platforma Tau RSC stabilește un nou reper în imprimarea digitală industrială a etichetelor cu jet de cerneală UV. Cu noul set de cerneală LED, alături de cerneala standard UV și cea UV Low Migration, Tau RSC E combină un nivel ridicat al calităţii imprimării cu producția durabilă.

Prin reducerea consumului de energie și a costurilor consumabilelor, vă oferă un avantaj real. Cea mai nouă inovație dezvoltată pentru platorma RSC, Durst Hawk Eye, bazată pe AI, este revoluționară. Această tehnologie utilizează camera de înaltă definiție cu scopul de a automatiza calitatea imprimării, rezultând o reducere semnificativă a deșeurilor și îmbunătățirea calitații imprimării.

Durst Hawk Eye nu este doar un sistem de inspecție, ci un mare pas înainte, deoarece corectează în timp real eventualele probleme de calitate a imprimării, cum ar fi nozzle înfundate, fără nicio setare necesară și fără nicio intervenție a operatorului.


Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.