Skip links

MALFINI a.s.

Bucureşti, România

Website: https://shop.malfini.com/ro/ro

BRANDURI: PICCOLIO, TRICORP, RIMECK

Malfini operează în 30 de țări de mai bine de 20 de ani și se numără printre liderii absoluţi în domeniul reclamei și al îmbrăcămintei de lucru.

Compania a fost fondată la sfârșitul anului 1999 de doi colegi de liceu, Martin Hausenblas și Pavel Neumann, care sunt încă acționarii unici. În anul 2000, odată cu primul container cu 32.000 de tricouri venit din China, producția de textile promoționale a devenit prioritară pentru agenţiile de publicitate. În 2001, compania a dezvoltat reţeaua de distribuţie în Cehia, iar în 2004 a intrat pe pieţele din

Slovacia şi Polonia – care sunt încă cele mai mari destinații străine. Anul acesta, Malfini a început robotizarea depozitului şi a centrului logistic din Cehia, totul însemnând o investiţie de aproape un sfert de miliard de coroane.

Branduri reprezentate
Inovaţii expuse la târg:

MALFINI
Tricou din bumbac reciclat
BASIC RECYCLED

Tricou confecționat din bumbac reciclat

Poliesterul reciclat nu mai surprinde pe nimeni, dar ce spuneți despre bumbac reciclat? *

Este încă o raritate!

BASIC RECYCLED829 – un tricou cu 30% bumbac reciclat în compoziție, ajutând astfel la reducerea cantității de deșeuri textile post-industriale.

Alegeți din gama de produse certificate GRS din colecția noastră RE-VOLUTION pentru a lua parte la o schimbare pozitivă.

BASIC RECYCLED829 este mai mult decât un tricou. Este o poveste despre transformare și despre importanța alegerilor noastre zilnice.

Alegeți sustenabil pentru planetă!

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.