Skip links

MOZAIK CONSULTING SRL

Cluj Napoca, România

Website: https://www.mzk.ro/

Branduri: ROLAND DG, BROTHER, STAHLS’, MEFU, PHOCUS LASER, X-RITE, WASATCH, BOFA, BODOR, VALIANI

Mozaik Consulting a fost înfiinţată în anul 2005 de către oameni dedicaţi industriei, cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul tehnologiilor de producţie publicitară. Este o companie care activează în domeniul echipamentelor şi tehnologiilor de ultimă generaţie în producţia publicitară, furnizând o gamă variată de produse.

Reprezentăm de 18 ani cu succes liderul mondial în domeniul Print&Cut, ROLAND DG.

Obiectivul companiei noastre este să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu soluţii sigure, să cultive pretenţii spre calitate, să-i ofere fiecărui client siguranţa în procesul de producţie. Totodată, dorim recunoaştere datorită serviciilor prestate. Ne implicăm activ în procesul de producţie al partenerilor noştri, îndrumându-i spre produse de înaltă calitate, fiabilitate la preţuri competitive.

Furnizăm o gamă variată de echipamente, produse și consumabile pentru producţia publicitară, educaţie-cercetare şi ateliere de producţie obiecte personalizate. Identificăm nevoile partenerilor şi oferim soluţii concrete în concordanţă cu posibilităţile specifice fiecăruia.

Prin sistemul buy-back, partenerii noştri au oportunitatea de a-şi înnoi parcul de echipamente în fiecare etapă a dezvoltării. Prin programul “Easy Start” oferim partenerilor aflaţi la început de drum echipamente second hand cu garanţie.

Oferim servicii profesionale: service cu acoperire naţională pentru toată gama de echipamente comercializate; consultanţă şi training în domeniul producţiei publicitare; piese de schimb din stoc; livrăm consumabile în 24 de ore pe tot teritoriul României.

Branduri reprezentate
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.