Skip links

ECHIPAMENTE. NOUTĂŢI LA ALL2PRINT SHOW

Descoperă exclusivitatea la All2Print Show:
toate noutăţile şi premierele echipamentelor într-un singur loc!

Bine ai venit!

Aici vei găsi toate noutățile și lansările în premieră ale echipamentelor prezentate la evenimentul nostru de top pentru industria de PRINT. Descoperă cele mai recente inovații, însoțite de imagini și prezentări.

Apoi ia-ţi CODUL de ACCES rapid la All2Print Show şi fii unul dintre privilegiaţii care pătrund în universul tehnologiei de vârf prezentate la cel mai mare târg de tipar din România!

ADLINE SOLUTIONS (stand 36)

Echipamente prezentate în premieră în România

 

Imprimanta Galaxy UV LED UD-09R3BGV, de ultimă generație, oferă rezultate de înaltă calitate și durabilitate pe diverse materiale, datorită tehnologiei UV Led și a capului de imprimare Epson I3200. Această imprimantă se distinge prin versatilitate, putând procesa materiale precum lemn, sticlă, plastic, piele, aluminiu, cupru și porţelan. Performanța sa superioară este susținută de un sistem de ionizare, trei configurații de viteză și culori, o rezoluție de 1440 dpi și un sistem anti-crash. De asemenea, acceptă o lățime de material de 900 mm, suportă o varietate largă de formate, și dispune de o conexiune Ethernet pentru transferul datelor. În plus, opțiuni precum standul pentru imprimantă și telecomanda pentru controlul la distanță adaugă și mai multă valoare acestui echipament versatil și eficient.

Imprimanta UV Promotionale A3-G

Imprimanta UV promotionale A3-G este un echipament de înaltă precizie, special conceput pentru obiecte promoționale și o gamă largă de materiale cu grosime de până la 100mm.

Cu o suprafață de lucru de 300x380mm, această imprimantă folosește capete de printare Ricoh G5i și cerneală UV, garantând astfel calitate excepțională și durabilitate a printurilor.

Imprimanta digitală flatbed UD-25R8BK este un echipament de top, proiectat pentru a asigura imprimare de înaltă calitate pe o varietate de materiale flexibile și rigide. Cu capacitatea de a imprima în cinci culori, inclusiv alb și cu lac, aceasta gestionează cu ușurință o gamă largă de materiale, de la Forex și Plexiglas până la piele și carton. În plus, poate imprima atât pe material plan, cât și pe produse finite, precum plicuri sau cutii de ambalaje. Dotată cu o suprafață de lucru de 2500 x 1300mm, structură metalică solidă, sistem anti-coliziune, două zone de vacuum și un sistem de ghidaj liniar dublu pe axa X, UD-25R8BK oferă precizie și eficiență. Lămpile UV LED cu sistem de răcire inclus asigură o durată de viață lungă a echipamentului și o calitate de imprimare excelentă.

Imprimanta Galaxy hybrid UD-18R3BPV este o soluție de tipărire hibridă de înaltă calitate, capabilă să gestioneze atât materiale în rolă, cât și materiale rigide. Cu capetele sale de imprimare i3200 configurate în schema 2*CMYK+Alb, oferă o calitate excepțională la viteze variabile de până la 26 mp/h, în funcție de nivelul de calitate selectat. De la imprimare digitală pe covoare până la piele sau materiale rigide, această imprimantă vă permite să extindeți limitele proiectelor dumneavoastră creative. Utilizează cerneală UV pentru durabilitate și compatibilitate cu software-ul RIP.

CNC Laser Fiber 3015EA. Laserul Fiber 3015EA este un echipament de tăiere de ultimă oră de la ALS, oferind o viteză și o precizie superioară în prelucrarea metalelor. Cu sursa sa de fibră de lungă durată și consum redus de energie, acesta oferă o eficiență excelentă și o calitate de tăiere remarcabilă. Capabil să lucreze cu o gamă largă de metale, de la oțel și aluminiu la titan și alamă, acest laser este esențial în atelierele de prelucrare a metalelor. Diferența semnificativă între costurile de operare și valoarea adăugată pe care o aduce asigură o rentabilitate excelentă. Opțiuni suplimentare includ un sistem avansat de control al mișcării și un software de configurare a parametrilor de tăiere.

Imprimanta Flora hybrid UV X20 combină tehnologia grayscale și un sistem bi-media pentru a oferi imprimare de înaltă calitate pe materiale roll-to-roll și panouri rigide. Având capabilitatea de a selecta dimensiunea picăturilor de cerneală între 6 și 18 picolitri și un format de imprimare de 2 metri, această imprimantă oferă o versatilitate remarcabilă. Caracteristicile sale impresionante, incluzând un sistem dublu de presiune negativă, protecție anti-coliciziune, platformă de aspirație controlabilă și dispozitiv anti-static, asigură performanță și durabilitate. Fiind perfectă pentru o varietate de aplicații, inclusiv tapet, light box, autocolante pentru mașini și multe altele, și având o rezoluție maximă de 1,440 dpi, Flora UV X20 este alegerea ideală pentru proiectele dumneavoastră de imprimare.

Imprimanta UV Flora R32/R20 se caracterizează prin specificații tehnice de excepție care o fac soluția ideală pentru aplicații de printare de mare volum. Cu capete de printare Epson, imprimanta operează la o rezoluție maximă de 1440 x 1440 dpi, permițând reproduceri precise și de înaltă calitate. Viteza de printare variază în funcție de mod, cu un maxim de 178mp/h la 4 pași, garantând astfel eficiență maximă în operațiuni. Unul dintre punctele forte este sistemul automat de încălzire și dublu de presiune negativă pentru capetele de imprimare. Aceste funcționalități asigură o alimentare corectă și continuă cu cerneală, minimizând astfel riscul de erori sau întreruperi în procesul de imprimare.

ALGERNON IMPEX (standurile 37, 38)

Vino la standurile ALGERNON în perioada 4-7 octombrie 2023 şi află noutăţile din domeniu! Te aşteptăm să descoperi materiale, culori, accesorii şi utilaje noi de la producători consacraţi precum: ORAFOL, SISER, FOLEX, REFLECTIV, FLEXIBLE MAGNETS sau YELLOTOOLS.
Reprezentantii Algernon, împreună cu invitaţii săi vă vor prezenta noutăţile în domeniu şi tips&tricks pentru utilizarea corectă a produselor, dar şi pentru eficientizarea proceselor tale de lucru. Aşa cum te-am obişnuit în fiecare an, o să pregătim pentru tine standuri interactive, unde te aşteptăm cu multe surprize şi, bineînţeles, cu cel mai aşteptat concurs: COLANTORUL ANULUI, care vine anul acesta cu un nou concept – TEAMS EDITION. Vă prezentăm mai jos o parte din noutăţile pe care le veţi găsi la standurile ALGERNON:

ORAJET  3551RA+ ProSlide™.            

Folie polimerică, printabilă solvent/eco-solvent/Latex/UV, cu noua tehnologie Orafol în funcţie de adeziv: Pro Slide. Prin această tehnologie, folia se aplică cu un efort mult mai mic, adezivul permite o repoziţionare şi mai facilă decât până acum.

ORAJET® 3971RA®+ ProSlide™. Folie premium cast, PVC-free, din poliuretan, printabilă solvent/eco-solvent/Latex/UV şi specială pentru colantări auto integrale. Folia are adeziv Pro Slide pentru o aplicare simplă şi eficientă.

ORAGUARD® 279. Folie de laminare cast, PVC-free, din poliuretan, specială pentru laminarea foliei Orajet 3971 RA®+ ProSlide™. Folia oferă protecţie UV şi protecţie mecanică pentru o rezistenţă îndelungată a printurilor de exterior/interior.

ORAJET® 3554 Brick Stone Film.

Folie polimerică, printabilă solvent/eco-solvent/Latex/UV, special creată pentru a fi aplicată pe pereţi exteriori/interiori de cărămidă sau beton.

Culori noi pentru ORACAL 970RA Premium Wrapping Cast. ORAFOL a lansat 3 nuanţe de auriu în varianta lucioasă şi mată, speciale pentru colantări auto integrale.

Un nou PPF – ORAGUARD 2815+ Stone Guard Film. Această nouă variantă de folie pentru protecţia caroseriei auto din poliuretan se remarcă printr-o rezistenţă ridicată la factori mecanici, chimicale şi raze UV. Suprafaţa foliei se autoregenezează, respinge apa şi murdăria, prevenind astfel îngălbenirea foliei.

Produsul este disponibil atât în variantă lucioasp, cât şi mată.

Culori şi finisaje noi pentru PS FILM. Folia pentru inscripţionarea textilelor din bumbac/poliester/amestecuri prin termotransfer, imbraca 3 noi culori, cat si finisajul mat pentru alb si negru!

 

PRODUS NOU! EcoStretch – Noua folie super elastică de la SISER este ideală pentru inscripţionarea prin termotransfer a materialelor textile din elastan/lycra/spandex, dar şi a celor din bumbac/poliester. Este subţire, plăcută la atingere şi se aplică în 5 secunde la doar 120°C!

AUTOMATIC LETTER BENDER (stand 83)

COMBO PREMIUM. Cel mai nou model inovator de îndoit litere 3D! Cu presiunea automată a rolei, îndreptarea benzii și tehnologie avansată, este soluția perfectă pentru clienții pretențioși care urmăresc funcționalitate și versatilitate.

DACORA PRINT (stand 39)

Echipamente prezentate în premieră în România

SureColor SC-V7000, imprimantă pentru formate mari flatbed, cu cerneală LED UV. Este prima imprimantă pentru formate mari, flatbed, cu cerneală LED UV de la Epson, concepută pentru producătorii de semnalistică și afișaje care doresc să își extindă gama de produse și să sporească productivitatea, în timp ce îmbunătățesc calitatea materialelor imprimate. Datorită flexibilității de a imprima pe diferite materiale, această imprimantă flatbed UV este perfectă pentru imprimarea semnalisticii de retail și de exterior, afișajelor pentru vitrine, panourilor publicitare, ambalajelor, obiectelor promoționale 3D și decorațiunilor interioare.

Oferă o gamă flexibilă de aplicații, permițând companiilor să-şi extindă portofoliul de servicii și să asigure rezultate de calitate superioară. Această imprimantă este dotată cu configurația unică de cerneală UltraChrome UV de la Epson, care are un Gamut extins de culori ce include roșu, gri, alb și varnish. Noul set de cerneluri Epson UltraChrome UV cu 10 culori este certificat GreenGuard Gold. Formatul capului de printare permite imprimarea simultană de mare viteză, cu cerneală albă şi varnish, fără a reduce productivitatea.

Pentru SureColor SC-V7000 clienţii pot beneficia de garanţie extinsă până la 5 ani, inclusiv pentru capetele de imprimare.

SureColor F2200, imprimantă hibridă DTG și DTFilm. Modelul oferă un pachet complet pentru imprimare direct pe îmbrăcăminte și imprimare direct pe film, oferind companiilor flexibilitate și scalabilitate. SC-F2200 oferă o soluție hibridă de imprimare direct pe îmbrăcăminte și pe film, integrând o imprimantă, cap de imprimare, cerneluri și software.

Epson își consolidează poziția pe piața DTG (Direct-to-Garment) cu o actualizare semnificativă a imprimantei SureColor F2100, astfel F2200 are tehnologia de verificare a duzelor care compensează automat duzele înfundate, şi tehnologia de reglare automată a înălțimii platanului permite mutarea acestuia în poziția optimă pentru o calitate stabilă, reducând frecvența de reglare manuală de către utilizator.

Echipamentul a fost dezvoltat pentru companiile care au nevoie de precizie, viteză și capacitatea de a produce modele complexe ale clienților pe o varietate de articole de îmbrăcăminte. Designul său compact și plat al părții superioare reduce la minim spațiul de lucru, permițând instalarea ușoară în spații mai mici și scalabilitatea cu mai multe unități.

Noua cerneală Epson UltraChrome DG2 este certificată Oeko Tex, astfel că SureColor SC-F2200 este ideală pentru imprimarea bluzelor, tricourilor polo, puloverelor, hainelor pentru nou-născuţi, copii şi adulţi. SureColor F2200 are un design compact și plat al părții superioare, care reduce spațiul de lucru, permițând instalarea ușoară în spații mai mici și prin uși înguste.

Pentru SureColor SC-F2200 clienţii pot beneficia de garanţie extinsă pâna la 5 ani inclusiv capetele de imprimare.

Summa S Class 3. Noua serie de cuttere S Class 3 de la Summa este concepută pentru a răspunde nevoilor adevăraților profesioniști care au nevoie de performanță de top, precizie maximă și versatilitate de neegalat în munca lor. Cutterele Summa S Class 3 sunt dotate cu inginerie de primă clasă și tehnologie avansată de tăiere. Cu tehnologia sa avansată, software-ul intuitiv GoSign, construcția durabilă și funcțiile de economisire a timpului, acestea depășesc chiar și cele mai exigente așteptări ale utilizatorilor.

Randament crescut cu performanță G. Cu G-Performance, puteți spori producția la mașinile de tăiat cu role S Class 3 cu până la 40%. Impactul său este vizibil mai ales la o citire mai rapidă a mărcilor de înregistrare și la tăierea unor substraturi mai largi.
Alinierea OPOS pentru producție inteligentă. Sistemul OpticalPositioning este un sistem automat de aliniere a contururilor. Tehnologia senzorului OPOSX detectează 4 până la 128 de semne pe o gamă largă de materiale. Acum, camera de pe seria S Class 3 este mai performantă, cu abilități de recunoaștere și mai rapide.
Ușurință în utilizare. Descoperiți o ușurință îmbunătățită de utilizare cu o bară de stare albastru, verde și roșu. În plus, identificați rapid componentele reglabile după culoarea albastră. Acest lucru este completat de o tavă de instrumente plasată strategic în spate pentru o funcționare eficientă. S Class 3 este, de asemenea, proiectat cu accent pe ergonomie și simplitate în utilizare.
Sortare inteligentă a obiectelor și panourilor. Funcția de sortare inteligentă a obiectelor este concepută pentru a selecta cel mai optim punct de pornire pentru tăierea obiectelor, de fiecare dată. În plus, funcția unică Smart Paneling îmbunătățește acuratețea tăierii și simplifică post-procesarea. Când panourile sunt, de exemplu, setate la 40 cm, toate obiectele din acest interval sunt tăiate simultan.
Sistem de rulare cu servomotor. După terminarea unei lucrări, sistemul va rula cu grijă opera de artă și va pregăti mașina pentru următoarea. Caracteristica integrată de panouri împarte cursele de lungă durată în sarcini consecutive mai scurte, permițând să tăiați rulouri complete nesupravegheate și să livreze rezultatul bine rulat.

DIGIDONPLUS (stand 6, 32)

Prezentare în premieră la All2Print Show

FELIX GLUER. Mașina digitală de lipit XY Felix Gluer este cea mai rapidă maşină de lipit de pe piaţă, care poate distribui rapid adeziv rece (PVA) sau care se topeşte la cald, în orice formă, model sau design. Pur și simplu stivuiți materialele în mesele de ridicare automate ale mașinii, pregătiți designul de adeziv și click pe Start!

ELETTROGRAF (stand 88)

Pistol TEC7300 SPRAY – cel mai nou pistol de 1000Watti cu un debit 5,5 Kg adeziv/oră. Este indicat pentru acoperirea suprafeţelor foarte mari cu adeziv pentru lipire/pozare.

GRUP TRANSILVAE (stand 40)

Canon Colorado seria M. Imprimantă UVgel roll-to-roll cu design unic – complet modular, cu opțiuni de finisaj mixt lucios/mat şi cerneală albă.

Noua serie modulară oferă mai multe opţiuni de productivitate, Colorado M3 sau M5 (viteză normală de funcţionare de 29m²/h şi de 40m²/h şi viteză maximă de imprimare de 111m²/h şi 159m²/h), cu posibilitatea de trecere de la o viteză la alta, fie temporar, pentru vârfuri de producție, fie permanent, în cazul creşterii volumului. De asemenea, ambelor imprimante li se poate adăuga opţiunea de cerneală albă, transformându-se astfel în variantele M3W şi M5W, dar şi tehnologia performantă FLXfinish+ mată/lucioasă pentru imprimări CMYK.

 • Complet modulară: configuraţi sistemul în funcţie de necesităţi şi îmbunătăţiţi-l ulterior, pe măsură ce cresc volumele; multe opţiuni disponibile, inclusiv imprimare cu finisaj mixt lucios/mat şi cu cerneală albă;
 • Faceţi upgrade la imprimantă doar atunci când nevoile afacerii evoluează; beneficiaţi de posibilitatea de a face upgrade la sediu (optaţi pentru cerneala albă cu doar o vizită de service, imprimaţi documente faţă-verso şi creşteţi viteza de imprimare, chiar temporar, în perioadele aglomerate);
 • Imprimaţi fără griji cu cerneală albă: utilizaţi tehnologia unică UVgel pentru a imprima documente cu cerneală albă cu opacitate mare, care nu necesită întreţinere sau tratamentul capului de imprimare, la viteze care sunt de 3 ori mai rapide decât cele oferite de tehnologiile comparabile;
 • Reduceţi costurile de operare cu alimentarea automată a rolei, cerneală cu reumplere uşoară şi sistem de întreţinere nou, cu nivel înalt de automatizare;
 • Eficientizați costurile de funcţionare cu utilizarea redusă a cernelii şi consumul scăzut de energie şi creşteţi viteza şi mai mult, fără a fi nevoie de vizite lungi de service;
 • Gamă premium de aplicaţii: imprimaţi grafică în format mare cu cerneală mată, lucioasă sau o combinaţie mată/lucioasă; creaţi suporturi reflectorizante, colorate, transparente şi structurate şi produceţi o gamă extinsă de viniluri autocolante şi bannere;
 • Compatibile cu PRISMAguide XL, un software uşor de utilizat ce asigură producţie neîntreruptă la calitate deosebită (PRISMAguide XL acceptă pregătirea cu uşurinţă a mai multor lucrări de imprimare cu mai multe straturi, cum ar fi lucrările de imprimare de tip underflood – imprimare mai întâi a cernelii albe şi apoi a celei colorate, overflood – imprimare mai întâi a cernelii colorate şi apoi a celei albe, sau cu 3 sau 5 straturi);
 • Sustenabilitate îmbunătăţită: datorită design-ului modular, seria M este o soluţie mai sustenabilă, deoarece clienţii pot îmbunătăţi viteza imprimantei şi capacităţile acesteia fără a modifica partea hardware; reduceţi consumul de energie cu sistemul eficient energetic de tratare cu LED-uri cu eliberare redusă de căldură şi cu pornirea instantanee; imprimaţi materiale ecologice şi utilizaţi cu până la 40 % mai puţină cerneală cu tehnologia Uvgel;
 • Calitate excelentă şi constantă a culorilor, având puncte precise şi clare, gamă cromatică mai extinsă, saturaţie puternică pentru culorile închise şi nuanţe precise ale pielii;

Calitate a imprimării garantată de mai multe certificări, cele mai importante fiind garanţia 3M™ MCS™, garanţia Avery Dennison ICS şi certificarea GREENGUARD Gold pentru utilizare sigură în cele mai sensibile medii

HP LATEX 800 W. Versatilitate de neegalat, culori vii și un alb strălucitor cu HP Latex 800W. Incorporează cea mai recentă generație de cerneluri HP Latex și albul cu cea mai mare acoperire disponibil pe piață, fără îngălbenire în timp. Performanța îmbunătățită a seriilor HP Latex 700/ 800 permit furnizorilor de servicii de imprimare (PSP) să crească productivitatea cu până la 50% față de modelele HP anterioare, datorită capabilităților de imprimare mai rapide. 

 

INGENTO CONSULTING  (stand 3)

Prezentare în premieră în România

Imprimanta UV LED AQUILA – IMAGO. Pentru prima dată în România! Descoperă noi posibilităţi şi creează proiecte extraordinare cu imprimantele IMAGO. Te invităm să descoperi tehnologiile proiectate şi brevetate de ingineri UE experimentaţi:  de la imprimante UV LED profesionale, imprimante alimentare care imprimă pe aproape orice substrat de cofetărie, până la imprimante nanosolvent, toate produse în Uniunea Europeană cu tehnologie de imprimare de înaltă calitate.

Soluţii de printare INDOOR EPSON. Alături de Epson, la standul nostru vă vom prezenta cele mai recente soluţii de printare indoor: multifuncţionalele RIPS seria WorkForce şi Enterprise, noua serie de plottere CAD/GIS şi imprimante foto de înaltă rezoluţie pentru profesioniştii din domeniul arhitecturii, ingineriei, construcțiilor, retail, office sau sectorului public, advertising şi fotografiei. Imprimante comerciale de calitate superioară, pentru un design modern şi compact. O soluţie complet integrată care oferă imprimare eficientă, caracteristici inteligente şi operare facilă. Toate aceste echipamente sunt construite pentru a proteja mediul şi bugetele utilizatorilor printr-o reducere de 80% a consumului de energie şi a emisiilor de carbon. În completarea acestor tehnologii de protejare a mediului, Epson a lansat echipamentele PaperLab de reciclare a hârtiei. Având în vedere că suntem singura companie care a livrat în România acest echipament, te aşteptăm la stand să discutăm despre integrarea şi beneficiile acestei tehnologii în cadrul companiei tale.

LEYKOM IMPORT-EXPORT  (stand 3)

Echipamente prezentate în premieră la All2Print Show


MUTOH
XPJ 1641 SR PRO. Printerul MUTOH XpertJet 1641SR Pro este fabricat în Japonia și redă unul dintre cele mai mari randamente din piață, clienții acestuia beneficiind de o garanție de până la 36 luni. Printerul eco-solvent XpertJet 1641SR Pro are inclus noul cap de imprimare piezoelectric AccuFine, care oferă cea mai bună precizie de plasare a picăturilor de cerneală din clasa sa, precum și i-screen, noul algoritm care suprimă și mai mult bendingul.

KUT CNC 1530. Sistemul KUT CNC are ca țintă performanța în precizie și este destinată profesioniștilor din industria publicitară, reprezentând soluția ideală pentru gravură, realizarea formelor sofisticate în relief, producerea diverselor machete de arhitectură, industria electrică, etc.

KUT Table 1625. Mesele de tăiere KUT TABLE reușesc să îndeplinească cele mai exigente cerințe de tăiere prezentând o soluție fiabilă, rentabilă și de înaltă calitate pentru a face față provocărilor proceselor de producție complexe.

Cobot KUKA. Un alt echipament inovativ ce ajută în producție, prezent la standurile Leykom este Cobotul KUKA IISY3 R760. Flexibil, intuitiv de operat și fiabil în contact cu oamenii, acest cobot se pliază pe toate zonele de producție – încărcare și descărcare, manipulare, ambalare și testare.

Printer 3D Sequoia. Printer-ul 3D Sequoia este cea mai mare imprimantă 3D FFF din lume cu incintă încălzită, datorită căreia, aceasta poate utiliza filamente 3D variate pentru diverse aplicații tehnice.

 

 

 

 

 

 

LINOROM PRINT SRL  (stand 90)

 

Imprimanta digitală DURST RSC 340. Poate funcţiona cu cerneală UV sau LED, în 8 culori, 80m/min, 1200DPI reali. Are incorporată tehnologie HAWKEYE bazată pe inteligenţă artificială. Este eco-friendly şi are amprentă mică de carbon.

MOZAIK CONSULTING  (stand 43)

Noul model de premieră în portofoliul de imprimante ROLAND DG TrueVis AP-640 cu noua tehnologie LATEX va fi prezentat în standul nostru. Modelul lansat recent este cea mai nouă tehnologie de imprimare cu cerneală de răşini pe bază de apă, ce este dedicat imprimărilor indoor şi outdoor pe o multitudine de materiale în rolă cu lățime maximă de 162 cm. Produce imprimări de înaltă calitate cu saturație mare a culorilor, cerneala are uscare rapidă pentru a facilita finisarea, cu o platformă ușor de utilizat.

TrueVis LG-640. Tot în premieră vă vom prezenta noua imprimantă UV industrială cu funcție de tăiere pe contur, la lățime de 162 cm. Datorită culorilor speciale Orange şi Red, imprimă cele mai frumoase și vibrante culori întâlnite vreodată la imprimantele Roland! Cu ajutorul cernelurilor speciale Alb, Lac și Primer se pot realiza o multitudine de efecte speciale și imprimare pe suporturi colorate. Tehnologia de imprimare cu cerneluri prin polimerizare UV se răspândește tot mai mult în domeniul imprimărilor indoor şi outdoor, mai ales pentru multitudinea de materiale pe care se poate printa direct: lemn, carton, materiale plastice, metale, sticlă, piatră, țesături sau piele, chiar și cu grosime dacă construcția imprimantei este cu masă rigidă sau hibrid. 

ROLAND DG Flatbed UV, modelul EU-1000MF . Vom prezenta cel mai nou echipament industrial de imprimare. Imprimanta are o masă de dimensiunile 1220 x 2440 mm, oferind imprimare de înaltă calitate la un preț și un nivel de productivitate excelent care va atrage o gamă largă de clienți. Imprimă imagini frumoase pe o gamă largă de materiale rigide pentru o mare varietate de aplicații, inclusiv grafică de semne, afișaje pentru evenimente și magazine, decor și bunuri personalizate.

Brother GTX Pro. Vom avea în stand imprimanta hibridă care poate imprima direct pe textil (tricouri), dar este și imprimată DTF în același timp. În cazul imprimarii DTF, imprimantei GTX Pro este atasat mecanismul de alimentare din rolă, unitatea de aplicare automată a pudrei DTF și unitatea de cuptor pentru uscare. Deci pe langă imprimarea direct textil, imprimarea poate fi şi pe tehnologia DTF fără modificari privind cerneala imprimantei. Cei care vor vizita standul Mozaik vor avea prilejul să cunoască și intreg procesul de imprimare DTF, avantajele și oportunitățile oferite de această aplicație nouă.

PRINT SERVICE COMPANY  (stand 84, 86)

 
Imprimanta UV DTF Omajic.
Tehnologia UV DTF este cea mai nouă în domeniu și foarte apreciată la nivel mondial. Permite personalizarea practic a oricărei suprafețe, oricare formă. Prețul redus al echipamentului, ușurința de utilizare și de aplicare fac această tehnologie atractivă și pentru firmele mici. Capete de ultimă generație Epson Xp 600 / i3200. Pentru industria publicitară şi materiale promoţionale. Foloseşte cerneluri ecologice non-toxice.

VERLA  (stand 35)

DGXPRESS ER-642, cea mai nouă serie de imprimante de la Roland va fi expusă în premieră la standul Verla, în cadrul expoziţiei All2Print Show 2023.

Pentru cei în căutare de echipamente profesionale și fiabile, care să răspundă cu succes exigențelor unei economii în creștere, DGXPRESS ER-642 reprezintă alegerea ideală. Tehnologia de control a datelor de mare viteză nou dezvoltată maximizează performanța capetelor de imprimare, obținând rezultate de înaltă rezoluție cu mai puține treceri. Cu o configurație de imprimare în două treceri, puteți atinge viteze de până la 76,1 m2/h.

Avantaje:

 • Sistem nou de control al capului de imprimare
 • Tehnologie de control a datelor de mare viteză
 • Configurație cu 2 capete de imprimare cu lățime de 1.33inch
 • Certificare Green Guard Gold
 • RIP Softwear VersaWorks 6
 • Viteză de până la 76,1 m2/h

 

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.