Skip links

ROMFLEXO GROUP SRL

Iaşi, România

Website: https://romflexo.com/

Suntem o companie dedicată producției de utilaje tipografice, aducând inovație și eficiență în industria etichetării. Cu o experiență vastă în acest domeniu, ne-am angajat să oferim soluții de calitate pentru clienții noștri, câștigându-ne astfel încrederea în industrie și recunoașterea pe plan national și nu numai. Cea mai valoroasă resursă a noastră este echipa noastră talentată. Cu ingineri cu experiență în echipa noastră, suntem capabili să oferim soluții personalizate și să răspundem la cele mai exigente cerințe ale clienților noștri. Fiecare membru al echipei noastre împărtășește aceeași pasiune pentru inovație și excelență în producția de utilaje tipografice.

La Romflexo Group SRL ne concentrăm pe dezvoltarea și producția de utilaje de ştanţat etichete de înaltă calitate, care să satisfacă cele mai stricte standarde din industrie. Avem o gamă variată de produse, care include atât utilaje manuale, cât și utilaje automate în dimensiunile și specificațiile solicitate.

Suntem mereu la curent cu cele mai recente tehnologii și tendințe din industrie. Ne preocupăm profund de mediu, așa că dezvoltăm utilaje de ştanţat etichete care sunt eficiente din punct de vedere energetic și prietenoase cu mediul.

Dacă sunteți în căutarea utilajelor de ştanţat etichete de înaltă calitate sau doriți să aflați mai multe despre Romflexo Group Srl, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru nevoile dvs. de etichetare.

Alăturați-vă familiei noastre de clienți mulțumiți și experimentați diferența Romflexo Group SRL.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.