Skip links

SUPERPRINT SRL

Bucureşti, România

Website: https://www.superprint.ro/

Branduri: MATRIX FRAME

SuperPrint este o companie de producţie publicitară specializată în realizarea printurilor digitale textile. Cu o expertiză de peste 10 ani în producţia publicitară în general şi în printul digital large format (solvent, eco-solvent, latex, UV) în particular, am decis începând cu anul 2016 să ne concentrăm exclusiv pe producţia printurilor digitale pe materiale textile prin sublimare.

Suntem cel mai mare dealer Matrix Frame din Europa de Est.  Colaborăm exclusiv cu Matrix Frame – liderul mondial în domeniul semnalisticii frameless cu printuri textile şi cheder siliconic – având astfel acces la cele mai recente inovaţii din acest domeniu.

Principala noastră preocupare este calitatea desăvârşită a produselor realizate. Suntem prima companie din România care a investit într-un calandru profesional cu lăţimea de 340 cm, fabricat de către liderul mondial în acest domeniu. Datorită rezultatelor net superioare ce se obţin în procesul de imprimare a textilelor prin folosirea acestui calandru profesional, am reuşit astfel să ne distanţăm de concurenţă prin calitatea şi durabilitatea produselor noastre.

Branduri reprezentate
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.