Skip links

SUZHOU AEON LASER TECHNOLOGY CO. LTD

Guizhuang Fanshan, China

Website: https://www.aeonlaser.net/ro/

Branduri: AEON, COLOP, PUREX, REINER

În 2016, Wen a înfiinţat compania comercială Shanghai Pomelo Laser Technology Co., Ltd în Shanghai, care vindea maşini cu laser CO2. La începutul anului 2017, a luat fiinţă şi fabrica din Suzhou, sub numele Suzhou AEON Laser Technology Co., Ltd. 

Brandul Aeon a reusit sa patrunda si sa isi ofere echipamentele cu succes pe piata romaneasca, iar de cativa ani se bazeaza pe o buna colaborare si reprezentare din partea Colop Romania, datorita experientei sale in vanzari si suport tehnic pe acest domeniu. 

 

Branduri reprezentate
Produse expuse la târg:

Aeon prezintă gama MIRA, mașini laser ideale atât pentru gravare, cât și pentru debitare. Designul unic all-in-one face aceste gravatoare potrivite pentru ateliere de producție de dimensiuni mici sau medii, pentru hobby sau chiar industrie, putând fi aşezate uşor pe un banc de lucru sau masă/birou.

Desigur, pentru cei care vor să depăşească nivelul de hobby există şi variantele Nova, făcute pentru un volum de lucru mai mare şi o producţie mai eficientă.

Aparatele laser Aeon pot grava și debita o gamă largă de materiale precum acril, abs, plexiglas, cauciuc, lemn, carton, hârtie, textil, precum și marca anumite metale cu ajutorul unor substanțe speciale.

Echipamentele Aeon pot fi însoţite de echipamente de filtrare de la Purex, mai ales pentru spaţiile închise, în scopul eliminării prafului, a fumului şi a vaporilor/mirosurilor nedorite.

     

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.