Skip links

TRANSPARENT DESIGN SRL

Popeşti-Leordeni, România

Transparent Design este cel mai mare procesator de sticlă plană din România, executând întreaga gamă de prelucrări cu utilaje proprii: tăiere sticlăprelucrare sticlă CNC şi waterjet, emailare sticlă şi print digital ceramic, laminare sticlă şi securizare sticlă.

Povestea companiei a început în 2005 din dorinţa de a aduce pe piaţa sticlei din România o altă abordare a relaţiilorcompanie-client, ridicarea standardelor de calitate a produselor şi respectarea termenelor de producţie şi montaj. 

Iniţial, Transparent Design se adresa în special proiectelor de amenajări interioare, producţia realizată fiind destinată în proporţie de 90% proiectelor proprii de montaj. În 2009 am achiziţionat primul CNC 4500×2500 mm şi odată cu acesta am început să diversificăm producţia de sticlă. Am putut realiza şi panouri cu forme diverse ce nu pot fi realizate cu utilajele standard sau panouri ce necesită o mare precizie în execuţie (abateri minime). Odată cu creşterea cererii de sticlă pentru construcţii şi amenajări interioare, am început să fabricăm geamuri de dimensiuni JUMBO (panouri din sticlă securizată ce depăşesc dimensiunile foii standard de 2550x 3210 mm).

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.