Skip links

VIOFIL SIGN SYSTEMS SRL

Bragadiru, România

Website: http://www.viofil.com/

Branduri: VIOFIL

VIOFIL Aluminium Sign Systems, un pionier în sistemele de semne din aluminiu produse în masă și personalizate, a fost fondată de actualul său CEO, Panagiotis Foukis, în 1994. Compania este dedicată dezvoltării de profile inovatoare din aluminiu pentru rame de semne/bannere și aplicații publicitare, cu o singură față, cu două fețe și totem (stâlpi).

Lucrând exclusiv cu producători profesioniști de semne din întreaga lume, scopul companiei este de a obține concepte estetice superioare, care sunt ușor de tăiat și asamblat, permițând o instalare rapidă, funcționalitate și rezistență la apă, menținând în același timp costurile scăzute pentru a asigura competitivitatea producătorilor de semne pe piață.

VIOFIL oferă suport tehnic detaliind pas cu pas întregul proces. Mai mult, mostre mici de construcție (modele) pot fi puse la dispoziție pentru fiecare aplicație.

VIOFIL introduce în mod constant noi produse fabricate de ultimă oră. În prezent, compania oferă peste 200 de tipuri diferite de profile din aluminiu, cu scopul de a oferi o gamă și mai largă de produse, o calitate superioară și soluții inovatoare.

Branduri reprezentate
Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.